Bucuresti

Life in Design

Life in Design

Detalii targ/expozitie

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 5 ani si 11 luni
Apartine de
Romexpo
Vizualizari
3046

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 11 septembrie 2014 - Vineri 12 septembrie 201411:00 - 16:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare targ/expozitie

In perioada 11 – 12 septembrie 2014, pentru al treilea an consecutiv, ROMEXPO organizeaza un eveniment devenit deja traditie in mediul de design romanesc. Conferinta de Design, desfasurata in acest an sub titulatura “Life in Design” isi propune sa aduca un suflu nou manifestarii si targului in ansamblul sau, fiind o ocazie buna pentru schimbul de informatii intre specialisti, publicul larg si autoritatile din domeniu.

Conceptul din acest an – “Life in Design” - depaseste sfera clasica a designului de mobilier, cu multiple implicatii in toate aspectele vietii, oferind vizitatorilor doua zile pline de prezentari si speakeri valorosi.

• 11 septembrie 2014 - It’s all about design –
o Design-ul este in tot ceea ce ne inconjoara, toti cei din jurul nostru sunt arhitectii / designerii propriilor vieti sau alor noastre. Prima zi de conferinta va reuni invitati din domenii diverse (grafica, publicitate, arte, media etc.) care vor adapta definitia design-ului pentru fiecare dintre ariile pe care le reprezinta.

12 septembrie 2014 – Design your home and world
o Cea de a doua zi a conferintei, va fi dedicata domeniului design-ului de mobilier, de produs, industrial si arhitecturii, motiv pentru care in aceasta zi vor fi prezenti invitati din aceste ramuri de activitate.

Intervalul de desfasurare: 11:00-16:00

Locatie: Centrul Expozitional ROMEXPO, Sala Iorga, Pavilion C6

Filtre targ/expozitie

Perioada: Astazi, Maine, Saptamana curenta, Luna curenta