Bucuresti

Limitele Asteptarii cu Ion Caramitru la Festivalul Artelor Bucuresti!

Detalii

Categorie
Manifestari culturale
Modificat
acum 6 ani si 6 luni
Vizualizari
737

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 12 octombrie 2010 

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Prezentata si la Camera Comunelor din Londra!

Ion Caramitru tine Conferinta Limitele Asteptarii

la Festivalul Artelor Bucuresti!

12 octombrie, ora 19.00 - Teatrul National Bucuresti
Initial stabilit la Palatul National al Copiilor, iata ca dialogul maestrului Ion Caramitru cu publicul si societatea civila prin intermediul reprezentatiei "Conferinta Limitele asteptarii" se muta la Sala Amfiteatru a Teatrului National Bucuresti.

Va reamintim pe aceasta cale ca spectacolul are loc pe data de 12 octombrie, incepand cu ora 19.00 si dorim sa transmitem publicului ca toate biletele achizitionate pentru acest spectacol pana in prezent raman valabile pentru reprezentatia ce va avea loc la Teatrul National Bucuresti.

Expozeul are la baza conferinta sustinuta in 1992 in Camera Comunelor din Londra si a fost gandit pentru a exprima respectul si recunostinta familiilor celor cazuti in Revolutie si revolutionarilor. Conferinta, ce va avea loc pe data de 11 octombrie 2010 pastreaza structura celei de la inceputul deceniului trecut, insa este actualizata, raportata la ziua de astazi si subliniind ideea ca nimic nu s-a schimbat de atunci si pana acum."Daca stau sa ma uit si sa imi reamintesc existenta mea de cand am deschis ochii asupra vietii, mai logic, mai concret – am fost intr-o vesnica asteptare. Asteptam ceva care, de cele mai multe ori nu se implinea, sau se implinea cu lipsuri, sau ducea spre un orizont de asteptari din ce in ce mai dramatice. Am asteptat cand aveam 7 ani – doua zile ca sora mea sa se intoarca dintr-o cercetare militieneasca, am asteptat doua luni sa se intoarca mama mea, dupa ce a fost arestata impreuna cu tata, si am asteptat doi ani, prima oara, dupa ce s-a intors din prima recluziune. Si iarasi am asteptat ca viata mea sa se schimbe, ca lucurrile sa se indrepte, evident, ca lumea sa capete un contur mai semnificativ, mai viu, cerul sa fie nu plumburiu, ci albastru...".Asa isi incepe Ion Caramitru discursul ce ne va purta in sfera credintei, a cunoasterii reciproce si a culturii si va sublinia aspecte din comunism, perioada in care importantul om de teatru si-a creat o lume ideatica si a descoperit in teatru o sansa de a supravietui.Suntem siguri ca publicul bucurestean va fi onorat sa participe la aceasta reprezentatie cu adevarat unica pe care Asociatia Culturala Maria Domina si Agentia Vreau Bilet vi-o propune in cadrul Festivalului Artelor Cucuresti, un eveniment sustinut 100% de public.

Rugam publicul asadar sa isi achizitioneze din timp biletele pentru Conferinta Limitele Asteptarii disponibile in acest moment in reteaua Vreau Bilet - et. 2 - Unirea Shopping Center, si Carrefour Feeria – Baneasa Shopping City, la Palatul National al Copiilor si online pe www.vreaubilet.ro.