Bucuresti

Local Jam - supporting local artists

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 6 ani si 2 luni
Vizualizari
908

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 29 martie 2013 

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Local Jam – supporting local artists


Local Jam - supporting local artists - este o inițiativa ce iși dorește sa incurajeze artiștii locali prin organizare de evenimente, aducand sub aceeași umbrela diferite flavor-uri locale: expoziție&muzica&visuals.


Primul eveniment iÈ™i deschide porÈ›ile pe 29 Martie, la Club Fabrica È™i pune la dispoziÈ›ia publicului peste 30 de expoziÈ›ii compuse de artiÈ™ti locali, 4 banduri, 2 DJ, È™i un set-up vizual pregatit special pentru acest eveniment – intrarea este libera.


Inițiativa a plecat de la dorința de a organiza pentru prima data in Romania, un eveniment care sa aduca sub aceeași umbrela, 3 aspecte autentice ale culturii locale: expoziție, muzica și video mapping.


Mai mult decat atat, Local Jam pleaca de la ideea de a mixa diferite stiluri și modalitați de lucru, de a aduce intr-un singur loc oameni cu viziuni și stiluri diferite de execuție: de la doodle la graphic design, comic books, paintings, typography, fotografie, instalații la visuals.


Local Jam este considerat a fi "un gathering" ce iși propune sa puna sub lumina refelectoarelor și sa incurajeze cultura locala privita ca o comunitate.Astfel, primul eveniment Local Jam aduce pe scena locala de la Fabrica:


Banduri/DJ:

Low Freq, Steaua de Mare, Silent Strike, Shadowbox&Aforic, Șuie Paparude, DJ UFE.


Expoziții:

Allan Dalla, Alexandru Seciu, Ada Zach, Ana-Maria Grigoriu, Andra Vișan, Ana Beraru, Alexandra Vacaroiu, Ateluhm, Birds of Paradise, Creaturi Draguțe, Constantin Popoiu, Dragomir Ștefan, Dubios 21, Elena Greta Apostol, Florin Dobre, Irlo, Jon Rulz, LOOT, Nastase Razvan, POTOP, Paul Paun, Raimund Raid, Radu Burduj, RO QiC, Stelian Dobrescu, Serebe, Ortaku, The Type Collective.


Video Mapping:

Dan Basu & Schultz


Live Painting:

Irlo&Ortaku&Radu Burduj.

Local Jam este un eveniment + 18.