Bucuresti

Luna FLY

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 ani si 4 luni
Vizualizari
1117

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 25 iulie 201420:30

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Vineri, 25 Iulie 2014, ora 20:30 Casa de Cultura a Studentilor, Bucuresti

Concertul LUNAFLY se muta la CASA DE CULTURA A STUDENTILOR.

Organizatorii concertului pe care LUNAFLY, trioul de senzatie al scenei K Pop, il va sustine la Bucuresti, au luat decizia mutarii showului intr-un spatiu indoor ca urmare a analizarii previziunilor meteorologice pentru perioada 24 – 25 Iulie, interval ce se anunta a fi, din pacate, supus intemperiilor. Astfel, concertul LUNAFLY, ce se preconizeaza a fi cel mai fierbinte show al verii, va avea loc la Casa de Cultura a Studentilor.

Biletele deja achizitionate isi pastreaza validitatea, iar categoriile raman valabile.

Pentru prima oara fanii K Pop din Romania sunt asteptati pe 24 si 25 Iulie la un eveniment complex, dedicat acestui fenomen cultural: spectacolul ce incorporeaza mai multe coordonate va include o varietate de manifestari artistice si de divertisment: concurs de dans la care se vor intrece cele mai bune trupe Europene ale momentului, prezentare de moda Hanbok si tombola pentru un costum Hanbok, after party, concert LUNAFLY, extragere pentru o excursie la Seul, si multe alte surprize.

Party Battle Dance este o competitie rezervata trupelor de street dance din Europa. Inscrierile se primesc pe adresa contest@kompasevents.ro . Regulamentul se gaseste pe pagina de facebook a evenimentului. Concursul se va desfasura la Bucuresti, pe 24 Iulie si va fi jurizat chiar de membrii LUNAFLY. Trupa castigatoare va deschide concertul LUNAFLY si va lua masa alaturi de cei trei artisti coreeni. Detinatorii de bilete VIP vor avea acces atat la concurs cat si la dance party-ul care va urma dupa desemnarea castigatorului.
Excursie la SEUL pentru un detinator de bilet!
Prin tragere la sorti unul dintre posesorii de bilet pentru concertul LUNAFLY din 25 Iulie va avea sansa unica de a vizita Seulul, orasul considerat punctul 0 pentru scena KPop! La extragere vor fi incluse biletele din toate categoriile de pret, iar castigatorul va fi anuntat in ziua concertului.

Pentru concertul LUNAFLY din 25 iulie exista urmatoarele categorii de bilete:

Categoria VIP – 200 lei; Biletul include: sesiune de autografe (fan sign), acces la Party Battle Dance* si vizonarea concertului din zona VIP situata in fata scenei - SOLD OUT

Categoria Fan Sign – 150 lei; Biletul include: sesiune de autografe (fan sign) si loc pe scaun- locurile vor fi distribuite la intrare.

Categoria Sound Check – 100 lei; Biletul include acces la probele de sunet si vizionarea concertului din zona Soundcheck, cu loc pe scaun

Categoria Normal Ticket – 75 lei; Biletul ofera acces normal cu loc pe scaun

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta