Bucuresti

LURA saluta fanii din Romania inainte de showul de la Hard Rock Cafe

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 2 ani si 3 luni
Vizualizari
216

Voteaza & Distribuie

Descriere

LURA saluta fanii din Romania inainte de showul de la Hard Rock Cafe Pe 24 ianuarie, la Hard Rock Cafe, una dintre cele mai populare voci ale stilului “morna”, originar din Capul Verde, LURA, cânta în premieră în România alaturi de trupa sa.Considerata urmatoarea Cesaria Evora, LURA a transmis un mesaj video fanilor din Romania care poate fi urmarit accesand linkul de mai jos:

https://youtu.be/OHu88eV6u4g
Născută în Portugalia şi cu origini în Capul Verde, cu 5 albume la activ, primul lansat în 1996, iar cel mai recent acum câţiva ani, LURA s-a consacrat în industria muzicală internaţională după ce a cântat alături de Cesaria Evora piesa Moda Bo, abordând acelaşi stil inconfundabil şi unic în lume, “morna”. LURA oferă tempouri puternice şi pline de viaţă şi exprimă lacrimile tăcute ale unor cântece antice, secretele stilului batuque sau morna şi rugăciunea rebelă pe care o poartă în inima sa.
Noul său album este un dar celor care sunt familiari cu muzica din Capul Verde şi sufletul său universal, dar şi o celebrare a talentului muzical al artistei. “Heranca” laudă insulele şi explorează dilema antică a vizitatorului despre a vrea să stai când trebuie să pleci. Simbioza vocilor şi simfonia emoţiilor fac din “Heranca” unul dintre cele mai frumoase tributuri aduse Africii.
Vino la Hard Rock Cafe să fii aproape de artiștii tăi preferați și să te bucuri de muzica lor, într-o atmosferă unică! Show-urile explozive, colecţia impresionantă de suveniruri care îți reamintesc de legendele muzicii și calitatea ireproșabilă a sunetului îţi garantează cea mai placută experienţă live.

Biletele pentru concertul LURA sunt disponibile online pe www.iabilet.ro (plata cu cardul, Paypal, pe abonament la Vodafone sau ramburs) şi în format fizic în reţeaua iaBilet (Hard Rock Cafe - inclusiv în ziua evenimentului la intrare, reţeaua de terminale ZebraPay, Magazinele IQ BOX, Muzica, Uman, Senia din toată ţara) la următoarele preţuri:
- Acces General cu loc la masă (fumători sau nefumători) - 70 de lei
- VIP, cu loc la masă în faţa scenei – 95 de lei (doar 75 de locuri disponibile)
Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM.