Bucuresti

Madame Sophie safe shopping

Detalii targ/expozitie

Telefon
0721033509
Social links
Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 3 saptamani si 4 zile
Vizualizari
109

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 6 iunie 2020 - Duminica 7 iunie 202011:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare targ/expozitie

Madame Sophie safe shopping

Viata se schimba, apar noi provocari la care trebuie sa ne adaptam. In contextul actual trebuie sa pastram o distanta fizica pentru a fi in siguranta, insa socializarea este mai importanta ca oricand. Cum vara bate la usa, si noi trebuie sa ne reinnoim garderoba am creat un targ online. Un nou concept pe care vrem sa il pastram in fiecare inceput de luna, cel putin pana cand intalnirile „face to face” vor fi din nou sigure.

Aici va puteti intalni, virtual, cu designerii vostri preferati, sau puteti descoperi noi creatori. 20 de expozanti isi vor expune ultimile creatii pentru sezonul estival, chiar daca mare parte il vom petrece in casa, sau departe unii de ceilalti, viata nostra, rutina, si micile bucurii continua.

Intre 6-7 iunie orele 11-19 se vor face postari din 30 in 30 de minute cu produse chic, in tonuri vesele si de calitate, de la haine, la bijuterii, produse cosmetice si jucarii. Veti avea toate detaliile necesare atasate fotografiilor (pret, materialele folosite, dimensiuni, metoda de livrare, etc.).

Filtre targ/expozitie

Perioada: Saptamana viitoare, Luna viitoare