Bucuresti

Concert Madonna

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 ani si 7 luni
Vizualizari
2335

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 26 august 2009 

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert


Cele mai bune locuri la concertul Madonnei, aproape de epuizare!Ultima sansa de a o putea vedea de aproape pe Madonna: cele mai bune locuri la concertul pe care artista il va sustine in Parcul Izvor pe 26 august sunt aproape de epuizare!


Dupa ce Gazon A a fost declarat sold-out la mai putin de doua luni de la anuntarea concertului, si locurile in Tribuna VIP si zona Gold Bar sunt din ce in ce mai putine: au ramas mai putin de 500 de bilete in aceste categorii! De asemenea, si cei care doresc sa se afle la doar cativa pasi de Madonna si sa aiba cele mai bune locuri la concertul verii trebuie sa se grabeasca: au mai ramas doar 20 de Pachete Gold! Acestea pot fi achizitionate doar prin comenzi telefonice sau printr-un e-mail trimis pe adresa vip@myticket.ro, fiind disponibile la pretul de 2250 lei. Pachetele includ: un bilet VIP intr-o zona special amenajata cu locuri premium, un voucher ce permite accesul in Zona VIP, dar si in Cortul VIP care include Open Bar si o muzica de ambianta intr-un spatiu special amenajat. La doua Pachete VIP achizitionate, doritorii vor beneficia de parcare special amenajata VIP. "Biletele pentru concertul Madonna au cel mai rapid ritm de vanzare pe care l-am vazut pana acum la un concert organizat de Emagic! Dupa epuizarea biletelor din Gazonul A, biletele din Tribuna Vip si cele din Gold Bar au fost cele mai cautate, in prezent fiind disponibile mai putin de 500 de bilete in aceste categorii, care cel mai probabil vor fi urmatoarele sold-out!", a declarat Laura Coroianu, CEO Emagic.
Parte a seriei Vodafone Best Music, promovat de Live Nation si organizat de Emagic, concertul Madonnei de la Bucuresti face parte din turneul de promovare al celui de-al unsprezecelea album al artistei: "Hard Candy". "Sticky & Sweet Tour" este cel mai bine vandut turneu din istorie al unui artist solo si totodata una dintre cele mai mari productii de spectacol din industria entertainment-ului mondial. Biletele ramase disponibile mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta sau online, de pe www.myticket.ro, la urmatoarele categorii de pret: 120 (Gazon B), 600 (Gold Bar) si respectiv 800 lei (cele VIP). Ultimele 20 de Pachete Gold, in valoare de 2250 lei, sunt disponibile doar prin comenzi telefonice sau prin e-mail, cei intereati putand afla mai multe detalii pe www.myticket.ro.


foto: Kevin Mazur