Bucuresti

Magic Vegas, sefu'!

Magic Vegas, sefu'!

Detalii spectacol

Categorie
Spectacole
Modificat
acum 6 ani si 8 luni
Vizualizari
615

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 16 februarie 201418:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Magic Vegas, sefu'! Duminica, 16 Februarie 2014, ora 18:00
Sala Dalles - Universitatea Populara Dalles, Bucuresti
Faima Teatrului de Magie a trecut peste hotare, a traversat oceanul şi a ajuns tocmai în America. Interpretând în stil balcanic o invitaţie venită de acolo, Maistrul Meşter Iluzionist Şef Master Bădăranini, împreună cu Pisi Botic şi Ion ( alias John, pentru cunoscători ) pleacă în Las Vegas să le arate americanilor ce-i aia magie adevărată!

Peripeţiile lor, întâlnirea cu Criss Angel şi reîntoarcerea mai mult decât glorioasă în ţară vor stârni cu siguranţă râsul şi buna dispoziţie a spectatorilor, uimindu-i în acelaşi timp cu momente spectaculoase de magie şi iluzionism.

„Este o combinaţie de stand up, comedie şi iluzionism pe care sunt convins că publicul o va aprecia şi care îl va face să iasă zâmbind din sala de teatru. Vor fi spectatori care vor recunoaşte în Bădăranini sau Pisi Botic, indivizi care sunt din ce în ce mai prezenţi în societatea româneasca de astăzi. Ceea ce nu vor găsi însă în viaţa de zi cu zi este magia, arta iluzionismului prin care personajele noastre îşi arată cu adevărat valoarea, făcându-ne să le iertăm şi să ne amuzăm de slăbiciunile lor şi de ridicolul situaţiilor prin care trec.”

Andrei Teaşcă, Fondator Teatrul de Magie

Teatrul de Magie este prima instituţie din România care aduce în atenţia publicului fascinanta artă a magiei, propunându-şi să o promoveze ca artă de spectacol şi să dezvăluie spectatorilor diversitatea stilurilor acesteia.

Pret bilet: 30 lei

Dispunerea locurilor in sala se face in functie de momentul intrarii la spectacol

Sursa informatii: www.bilete.ro

Filtre spectacol

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta