Bucuresti

Mai putin de o luna pana la cel mai asteptat eveniment tehnic al primaverii METAL SHOW

Detalii

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 2 ani si 11 luni
Vizualizari
295

Voteaza & Distribuie

Descriere

Mai putin de o luna pana la cel mai asteptat eveniment tehnic al primaverii
METAL SHOW
-Expozitie internationala pentru prelucrarea metalelor, scule de precizie, sudura si robotica-

In mai putin de o luna industria metalului se reuneste pentru cel mai complet si complex eveniment al primaverii METAL SHOW. O adevarata Arena Tehnologica in care vor putea fi urmarite pe parcursul a patru zile de targ cele mai noi si mai performante masini si echipamente, inovatii, demonstratii si aplicatii Live.
In perioada1 - 4 iunie in Pavilionul Central Romexpo, Bucuresti are loc METAL SHOW in cadrul caruia vor fi prezenti peste 90 de producatori si furnizori de echipamente si scule pentru prelucrarea metalelor, sudura si robotica, precum si firme de servicii industriale.

Show & Live Demonstrations” si “Workshop & Training Area”
Fiind gandit ca o manifestare adresata actorilor importanti ai industriei METAL SHOW imbina in mod ideal partea expozitionala si demonstratiile live, devenind o adevarata resursa de informatii. Astfel, demonstratiile practice din cadrul expozitiei si tematicile de interes abordate reprezinta punctele cheie ale evenimentului.

Specialistii prezenti vor avea ocazia sa afle care sunt ultimele noutati si provocari ale industriei, noile concepte, precum si modalitati eficiente de integrare a acestora in cadrul proriilor companii.

Liderii industriei la Metal Show

Metal Show 2016 ofera cea mai mare si diversificatagama de echipamente si solutii pentru prelucrareametalului expuse in cadrul targului prin intermediulcelor mai renumite companii din Romania si strainatate. In premiera la Metal Show vor fi prezente companii renumite la nivel mondial precum: Amada, Bystronic, Dormer Pramet, Trumpf, Yamazaki Mazak, etc.

Firmele expozante din cadrul targului vin din tari precum Romania, Italia, Luxemburg, Republica Ceha, Germania si Turcia pe o suprafata de 6500 mp. Multe dintre aceste firme isi vor prezenta in acest an inovatiile si tehnologiile de ultima orain cadrul unui mediu de business unic si extrem de interactiv.

METAL SHOW – discount-uri exclusive
Evenimentul implementeaza conceptul de discount exclusiv, prin intermediul caruiaexpozantii ofera discount-uri semnificative doar pe durata targului.
Astfel, companiile participante in cadrul targului au pregatit numeroase reduceri si oferte speciale la echipamentele expuse in cadrul targului special concepute pentru vizitatorii Metal Show. Datorita gamei complexe de echipamente si tehnologii de ultima generatie prezentate in ultimii ani in Romania, Metal Show ofera vizitatorilor cele mai bune oportunitati de achizitie.
Acestea pornesc de la 10% pentrumasini unelte din programul de fabricatie Haas si ajung pana la 35% la toate produsele Hypertherm din gama Powermax, disponibile pe durata targului.

Industria de prelucrare a metalelor va asteapta la METAL SHOW, in Pavilionul Central din Romexpo-Bucuresti, intre 1-4 iunie 2016!
Inregistrati-va pe www.metalshow.ro pentru acces gratuit la METAL SHOW 2016.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, accesati: www.metalshow.ro