Bucuresti

Maia Morgenstern urează „La mulți ani” trupei Taxi

Maia Morgenstern urează „La mulți ani” trupei Taxi

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Apartine de
Sala Palatului
Vizualizari
482

Voteaza & Distribuie

Descriere

În luna martie, trupa Taxi împlinește 15 ani. Aniversarea va fi sărbătorită împreună cu fanii în spectacolul „Taxi – 15 ani”, ce va avea loc în data de 17 martie, la Sala Palatului. Alături de Taxi vor urca pe scenă prieteni și susținători ai trupei, în calitate de invitați speciali în spectacol.
Unul dintre oaspeții de seamă ce vor însoți trupa pe scenă este actrița Maia Morgenstern. Motivele pentru care doamna Morgenstern va fi alături de Taxi sunt explicate chiar de domnia sa:
„15 ani e o vârstă dificilă. Adolescența e o vârstă dificilă. În prag de maturitate, cred că e momentul să-ți alegi cu grijă prietenii, să gestionezi cu grijă energia debordantă, să ai parte de înțelegerea adulților, a celor care au trecut de adolescență. Ce mă leagă de trupa Taxi este o prietenie. Ce mă seduce la trupa Taxi prin persoana lui Dan Teodorescu este umorul, autoironia - expresie a unei inteligențe ascuțite și înțelepciunea surprinzătoare pentru o vârstă adolescentă, cum este cea de 15 ani.”

Așadar, pe 17 martie, trupa Taxi și prietenii săi vă invită la Sala Palatului.

Biletele sunt disponibile în Rețeaua Eventim și online - http://www.eventim.ro/ro/bilete/taxi-15-ani-bucuresti-sala-palatului-342505/event.html.