Bucuresti

Managementul de proiect: un instrument-cheie pentru a obtine succesul in afaceri

Detalii

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 4 ani si 2 luni
Vizualizari
589

Voteaza & Distribuie

Descriere
De ce management de proiect?Multitudinea si complexitatea provocarilor de business generate de zona de resurse umane, produse/servicii si piete noi, alocarea eficienta a resurselor sau imbunatatirea indicatorilor de performanta determina organizatia moderna sa lucreze din ce in ce mai des in proiecte.Cum se obtine succesul in managementul de proiect?Flexibilitatea, viteza de gandire si reactie, ca si executia ireprosabila sunt aptitudini vitale cu care organizatiile de succes raspund provocarilor mediului de business actual, pentru a obtine rezultatele prognozate la timp si respectand bugetele alocate.Ce solutie propune Kepner-Tregoe companiilor romanesti pentru a repurta succesul in afaceri folosind managementul de proiect?Kepner-Tregoe Romania, furnizor de instruire la nivel mondial, certificat de Project Management Institute, abordeaza managementul de proiect ca proces folosind metode si tehnici specifice gandirii rationale."Cursul Kepner-Tregoe de Project Management m-a ajutat sa gestionez numarul mare de proiecte in derulare si sa ma inscriu in deadline-urile planificate. Acest program m-a ajutat sa vad proiectul in ansamblu, sa prioritizez actiunile echipei de proiect, sa prevad si sa gestionez schimbarile aparute. Aplicarea metodei KT in proiectele pe care le conduc a imbunatatit atat gradul de implicare a echipei de proiect, cat si felul in care fiecare om isi asuma responsabilitati. Conceptele discutate, din care amintesc tehnicile de planificare, protejarea planurilor si urmarirea livrabilelor, sunt aplicabile 100% in activitatea mea cotidiana", afirma Alexandra Cursaru, Project Coordinator, Star Foods.

Kepner-Tregoe Romania organizeaza in perioada 28-30 mai, la hotel Novotel, un nou workshop de management al proiectelor.Un aspect important al cursului deschis de PM de la Kepner-Tregoe este aplicarea practica a conceptelor si tehnicilor discutate pe proiectele participantilor. In acest fel absolventii programului vor identifica solutiile cele mai eficiente (simple, ieftine, certe) pentru problemele ridicate de proiectele in care lucreaza.Sunt asteptati sa participe manageri, indiferent de nivelul de decizie, membrii echipelor de proiect si sponsorii (beneficiarii) proiectului.Programul PM de la Kepner-Tregoe:
  • Abordeaza proiectul ca proces, asa cum se desfasoara el in practica
  • Pune in discutie practici de PM care au adus succesul
  • Ajuta la intelegerea de ansamblu a proiectului, inainte de a se cheltui bani
  • Imbunatateste abilitatile de organizare, planificare si control
  • Ofera tehinci si abilitati care ajuta la cresterea motivarii si implicarii echipei de proiect
Va invitam sa aflati mai multe detalii despre acest workshop accesand site-ul www.kepner-tregoe.ro, persoana de contact: Adriana Fari-Palko, Indirect Sales Coordinator - adriana.fari-palko@ubd.ro, tel: 021/311 90 84.


Kepner-Tregoe este unul dintre jucatorii de elita ai pietei internationale de consultanta manageriala si training. Ceea ce recomanda Kepner-Tregoe in randul clientilor este focusul concentrat pe imbunatatirea semnificativa a rezultatelor prin cresterea eficientei individuale, de grup si organizationale. Fondata in Statele Unite ale Americii cu peste 50 de ani in urma, Kepner-Tregoe are filiale in peste 40 de tari din intreaga lume. KT si-a inceput activitatea in Romania in anul 2006, ca divizie a United Business Development (UBD).