Bucuresti

Mandinga

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 7 ani si 6 luni
Vizualizari
1013

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 7 februarie 2008 

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

MANDINGA SI-A DEFINITIVAT COMPONENTA SI SE PREGATESTE DE SHOW!


 


La Orquesta de Salsa, cea mai buna trupa live de latino din Romania, MANDINGA, si-a definitivat componenta pentru cel putin urmatorii trei ani si se pregateste pentru numeroasele concerte din acest an.


√ Echipa de baza MANDINGA este formata din Alex, Chupi, Florin, Bazooka si Zah. Ella s-a alaturat echipei in urma cu doi ani, dupa un casting la care au participate peste 400 de soliste.


In luna decembrie, MANDINGA s-a imbogatit cu inca trei membrii veniti din Cuba: Alejandro –voce, Tony – trombon si El Nino – percutie.La sfarsit de ianuarie a sosit in tara, direct din Mexic, si pianistul Omar Secada (chiar nepotul lui John Secada). Omar este cubanez de origine. El a mai colaborat cu Tony si El Nino, intr-o trupa din Cuba.


Noii sositi sunt muzicieni desavarsiti si s-au integrat foarte bine in echipa chiar din primele zile. Mai mult, sunt incantati de Romania si de fetele de aici J. Cei patru noi colaboratori care s-au adaugat nucleului MANDINGA au semnat contracte pentru 3 ani. Aceasta garanteaza o componenta stabila si timp suficient de dezvoltare.Joi seara, de la ora 22, in Club Spice din Bucuresti, MANDINGA propune un sound inedit: BALKAN SALSA!


MANDINGA isi imbogateste stilul cu influente din folclorul balcanic. Ei au un inviat special: DEIAN GALETIN.


DEIAN GALETIN este unul dintre cei mai mari acordeonisti din Romania si nu numai. Doctorand in folclor, absolvent de Conservator, Deian Galetin a avut numeroase colaborari in tara si in strainatate. Colaborarea cu MANDINGA este, dupa spusele sale, "o premiera, cel mai incitant si provocator proiect, inedit!"


Cum suna salsa cantata la acoredon? Veti afla joi in Club Spice J!MANDINGA lucreaza mult in aceasta perioada: pregateste un nou album si un show mai dinamic. De asemenea, MANDINGA va participa in acest an la cateva evenimente foarte importante pentru cariera trupei. Stilul MANDINGA se imbogateste cu influente din folclorul balcanic. Acestea se vor simti pe noul album, estimat sa apara in circa doua luni.


Din lipsa de timp, membrii trupei au fost nevoiti sa renunte la colaborarea cu „Danutz SRL”, desi, dupa cum ei singuri declara „a fost o perioada foarte frumoasa pentru noi. Am intalnit oameni minunati si am avut bucuria sa colaboram pe scena cu unii dintre cei mai mari artisti romani din toate domeniile. A fost o onoare” – spune Alex.


Primul concert in aceasta formula va avea loc in data de 7 februarie in Club Spice din Bucuresti (Calea Victoriei nr 21). MANDINGA pregateste un show incendiar pentru aceasta data. Este vorba despre un nou concept de spectacol, structurat pe trei parti – MANDINGA FIESTA CALIENTE. Tony si El Nino mixeaza muzica cubaneza in prima parte, apoi cele doua frumoase dansatoare ale formatiei – Simona si Elena - invita la lectii de dans si fac demostratii de salsa, prin SalsaPHORIA – brandul de dans MANDINGA. In final, concert MAAANDINGA!


Concertul va fi prefatat in aceesi dimineata la Antena 1 de o intalnire cu Razvan si Dany.


√ De asemenea, MANDINGA se pregateste pentru data de 1 martie cand, la Palatul Copiilor din Bucuresti, in cadrul SalsaFEST, va avea loc concertul extraordinar al trupei BAMBOLEO. Aceasta vine din Cuba si este cotata intre primele 5 (dupa unii 3) trupe de salsa din lume. MANDINGA va canta in deschidere.


√ La inceputul lunii aprilie, MANDINGA va sarbatori 5 ani de existenta printr-un show care va tine 3 zile.


MANDINGA va invita joi seara la Spice.