Bucuresti

MANOWAR iti ofera sansa sa castigi bilete pentru concertele din Gods and Kings World Tour 2016!

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 3 ani si 9 luni
Vizualizari
290

Voteaza & Distribuie

Descriere

MANOWAR îţi oferă şansa să câştigi bilete pentru concertele din Gods and Kings World Tour 2016!
MANOWAR revine în România, pe 19 februarie la Cluj Napoca şi pe 21 februarie la Bucureşti şi îţi oferă şansa să câştigi bilete pentru unul dintre aceste concerte, sau pentru un alt show din cadrul ‘Gods and Kings Wolrd Tour 2016’! Ceea ce trebuie să faci pentru a lua parte la concurs este să filmezi sau fotografiezi puncte de referinţă, din oraşul ales.
Poţi opta pentru orice oraş în care MANOWAR va ajunge în cadrul turneului Gods And KingsWorld Tour 2016.
Poţi trimite imagini sau filmuleţe cu repere turistice din oraşul ales, dar poţi include şi puncte mai puţin cunoscute, sau locuri care au o însemnătate specială pentru tine. Imaginile pot fi insoţite de un comentariu sau de câteva cuvinte despre tine, în format camera video sau în scris.
Nu este o condiţie obligatorie să locuieşti în oraşul pentru care trimiţi materiale, dar este o condiţie obligatorie să fii autorul materialelor trimise.
Termenul limită pentru înscrierea materialelor foto şi video în concurs este 30 septembrie.
La final se va extrage un castigator pentru fiecare concert din cadrul turneului Gods And Kings World Tour 2016.
Modul de participare şi termenii şi condiţiile concursului sunt descrise aici: http://bit.ly/1UAiLDw

Premii:
- Două bilete la un show la alegere, din turneul Gods And Kings World Tour 2016 (transportul şi cazarea nu sunt incluse)
- Materialele desemnate câştigătoare vor fi publicate pe site-ul MANOWAR, canalul de You Tube şi pe paginile trupei din reţelele sociale.
- Materialele desemnate câştigătoare vor deveni parte din universal MANOWARY, vor fi împărtăşite tuturor şi poate vor fi incluse pe următorul DVD al trupei!
CONCURS FOTO:
Înscrierea în concurs:
1. Realizează o fotografie la rezoluţie înaltă, cu un subiect aflat în concordanţă cu tema concursului. Poţi alege orice subiect, atâta timp cât acesta respectă tema şi Termenii şi Condiţiile concursului.
NU utiliza material protejate de copyright sau material care încalcă legislaţia locală ori drepturile de proprietate ale altei personae.
Fotografiază pe orizontală (landscape), materialele realizate astfel sunt mai uşor de integrat în viitoarele materiale video ale trupei.
Specificaţii tehnice:
Trimite imaginile în format .jpeg sau .jpg
Trimite fotografii cu mărimea cuprinsă între 3 megabytes şi 8 megabytes şi minim1600 pixeli lăţime (dacă imaginea este orizontală) sau 1600 pixeli înălţime (dacă este verticală).
2. Trimite materialele pe adresa: frontrow@manowar.com.
Include sintagma “MANOWAR Gods And Kings World Tour 2016 Landmark Contest” şi numele oraşului pentru care trimiteţi materiale în titlul mailului şi numele tău complet în corpul mailului. Nu amesteca materiale din mai multe oraşe!
Citeşte integral termenii şi condiţiile înainte de a înscrie materiale în concurs:
http://manowar.com/gods-and-kings-tour-2016-landmark-contest-how-to-join-terms-conditions/

CONCURS VIDEO:
Înscriere:
1. Realizează un material video, cu durata cuprinsă între minim 30 de secunde şi maxim 5 minute, al cărui conţinut să fie în concordanţă cu tema concursului.
Poţi integra orice material ce respectă Termenii şi Condiţiile concursului.
NU utiliza materiale protejate de copyright sau materiale care încalcă legislaţia locală ori drepturile de proprietate ale altei persoane.
Filmează pe orizontală (landscape), materialele realizate astfel sunt mai uşor de integrat în viitoarele materiale video ale trupei.
Specificaţii tehnice:
- High Definition
- NTSC, 29.97 FPS (Frames Per Second)
- Rezoluţie minimă 1920 x 1080
2. Uploadează materialul pe YouTube sau pe altă platformă publică de video sharing.
Include sintagma “MANOWAR Gods And Kings World Tour 2016 Landmark Contest” şi numele oraşului pentru care trimiteţi materiale în titlul videoclipului. Nu amesteca materiale din mai multe oraşe!
3. Trimite un mail, cu linkul către materialul video, numele tău complet şi numele oraşului prezentat în material pe adresa frontrow@manowar.com. Include titlul videoclipului în subiectul mailului.
Citeşte integral Termenii şi Condiţiile concursului video înainte de a inscrie materiale în concurs:
http://manowar.com/gods-and-kings-tour-2016-landmark-contest-how-to-join-terms-conditions/
Succes!