Bucuresti

Margineanu blocat 25 de ore la Lehliu, ajunge la Hard Rock Cafe joi!

Margineanu blocat 25 de ore la Lehliu, ajunge la Hard Rock Cafe joi!

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 4 ani si 2 luni
Vizualizari
510

Voteaza & Distribuie

Descriere

Mihai Margineanu a ramas 25 de ore blocat la Lehliu din cauza viscolului si a ninsorii. Conform paginii sale de Facebook, Mihai declara ca primarul localitatii, Iulian Iacomi s-a mobilizat si a cazat cateva sute de oameni ramasi in zapada !

“Am stat 25 de ore in Lehliu cu zapada cit casa. Iulian Iacomi, Primarul orasului s-a miscat incredibil de bine cu cele citeva sute de "ramasi in zapada" pe care i-a cazat si i-a omenit ca pe adevarati oaspeti .”, declara artistul.

Pe 30 ianuarie, joi, Mihai Margineanu ajunge la Hard Rock Café pentru inca un concert extraordinar alaturi de trupa sa live. Biletele VIP in fata scenei s-au epuizat deja, momentan fiind disponibile pe www.iabilet.ro si la Hard Rock Café doar bilete cu loc la masa in sala la pretul de 60 de lei.

Vino sa canti alaturi de unul dintre ce mai autentici si populari artisti romani la Hard Rock Cafe si sa canti alaturi de el "Ma iubeste femeile", "Zarita", "Gore din Chitila","Jeana","Aviatia" sau "Melci, scoici, raci, craci"prezentat de Bestmusic.

Mihai Margineanu este unul dintre cei mai prolifici artisti de folk iar muzica sa este inspirata, printre altele, de folclorul urban, alte piese sunt preluari ale unor cantece vechi de pahar dar Mihai intotdeauna a avut grija sa ne capteze si cu piesele sale proprii. Versurile sunt adeseori explicite, in dulcele sau stil propriu. Desi s-a lansat in muzica destul de tarziu, la varsta de 36 de ani, piesele sale au avut un succes la public aproape instant.

Un eveniment prezentat si organizat de Bestmusic Live Concertswww.bestmusic.ro