Bucuresti

Maria Hodja feat TM Groove

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 8 luni si 4 zile
Vizualizari
112

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sambata, 12 mai, ora 22.30 – Maria Hodja feat TM Groove
O stim ca fiind una din finalistele concursului Vocea Romaniei 2014, vocea de backing a Loredanei Groza sau una din cele 4 surori minunate din Sighetu Marmatiei. Maria Hojda si-a gasit un nou drum. Spre Timisoara.

Mircea Ardeleanu Jr - Poliinstrumentist, absolvent de conservator si "self-taught". Responsabil cu fundamentul armonic al proiectului.

Horea Silvio Crisovan - Chitarist Timisoara fost membru in Cardinal, Bio, Blazzaj, Neurotica, Pro Musica, Stepan Project, actualmente in The TM Groove.

Florin Cvasa - Tobar ex Neurotica, de 26 de ani pe scena cu Horea la bine si la rau. (Neurotica, Bio, Rezident ex).

Ce ii uneste? Dorinta de a continua traditia muzicala din Timisoara, bun simt muzical si comunicarea fara perdea.

Maria a venit la The TM GROOVE la momentul potrivit. Stilurile abordate de formatie sunt de la pop rock international pana la funk si RNB, cu accente traditionale romanesti. "Alegem piesele pe considerentul muzicalitatii lor si al gusturilor noastre comune. Se supune la vot si majoritatea este castigatoare. Maria are vot de blam in cazul in care nu i se potriveste bucata muzicala".

Pentru The TM Groove, Hard Rock Cafe este o premiera absoluta in aceasta componenta si nu numai. Vor veni in varianta electrica. Dinamica. De forta.

Pentru cei care nu stiu formula The TM Groove cu MARIA e momentul sa vina la concert. Sa nu stea acasa.

Intrarea este libera.