Bucuresti

Maria Buza & Taraful George Patrascu la Restaurant Elisabeta

Detalii

Telefon
0727703703
Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 5 luni si 6 zile
Apartine de
Restaurant Elisabeta
Vizualizari
1560

Voteaza & Distribuie

Descriere

Maria Buza & Taraful George Patrascu

De Martisor, sarbatorim venirea primaverii cu cea care ne molipseste, de fiecare data, cu dinamismul si voia sa buna. Inca nu ati ghicit? Este vorba despre Maria Buza o femeie cu un charm captivant, voce inconfundabila si voiosie molipsitoare.

Maria Buza si Taraful George Patrascu revin pe scena Restaurantului Elisabeta intr-o zi cu adevarat speciala. Va asteptam sa petreceti o seara minunata in compania unei voci de exceptie, insotita de acordurile unice ale talentatilor instrumentisti.

Maria Buza este renumita atat pentru recitalurile ei inspirate din muzica populara si lautareasca din folclorul vechilor Bucuresti (de la inceputurile secolului XX), precum si pentru talentul actoricesc de exceptie, artista laudandu-se cu un portofoliu impresionant de roluri de comedie. Interpretand atat melodii clasice inspirate din repertoriul marilor artisti ai secolului trecut (Ex: Maria Tanase, Gil Dobrica etc.) cat si originale, Maria Buza va va incanta auzul si va intretine o atmosfera de petrecere.

Va asteptam la un concert de zile mari, “Martisor pe struna de vioara si firicel de primavara”, alaturi de Maria Buza&Taraful George Patrascu.

Desfasurator:
  • 19:00-19:30: acces public in sala pentru preluarea comenzilor de mancare/bautura din meniul a la carte
  • 19:30-20:30: café concert
  • 20:30-22:00: Concert
  • 22:00-23:00: café concert
Componenta muzicala:
  • Maria Buza & Taraful George Patrascu.