Bucuresti

Mariza: biletele VIP epuizate

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 4 ani si 7 luni
Vizualizari
381

Voteaza & Distribuie

Descriere

Mariza: biletele VIP epuizate
Biletele VIP la concertul pe care artista portugheză Mariza îl susține la Sala Palatului pe 24 martie s-au epuizat. Un fenomen recunoscut de publicul și criticii de pretutindeni, cu multiple nominalizări la Grammy, Mariza a vândut până acum mai mult de un milion de albume în intreaga lume și va lansa în aprilie un disc Best Of” . Un spectacol recomandat de Prima TV și Magic FM.
Una dintre vocile cele mai apreciate și respectate din fado-ul portughez, dacă nu chiar Întâia Sa Doamnă, Mariza are înainte un program plin pentru 2015, cu concerte în Portugalia și Marea Britanie, înainte de România, de unde pleacă către Gdansk. Artista are în palmares mai mult de 30 de discuri de platină si este una dintre vedetele cele mai apreciate ale circuitului mondial de World Music. Considerată “un artist complet, capabil să hipnotizeze întreaga audiență cu fado-ul său cântat cu sufletul", Mariza a primit recent Premiul Womex la Santiago de Compostela. Susține regulat spectacole cu casa închisă în cele mai prestigioase săli din întreaga lume - Carnegie Hall din New York, Sydney Opera House, Royal Albert Hall din Londra, Walt Disney Concert Hall din Los Angeles și a fost prima cantăreață de fado invitată de David Letterman la emisiunea Late Night.
Bilete costă 220, 175, 140 sau 110 lei, în funcție de distanța față de scenă. Se pot cumpăra online pe www.eventim.ro, sau prin rețeaua Eventim (magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librariile Humanitas, librariile Cărturești). Biletele pot fi achizitionate și în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.