Bucuresti

Materiale de calitate pentru lenjeriile de pat

Materiale de calitate pentru lenjeriile de pat

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 5 luni
Vizualizari
488

Voteaza & Distribuie

Descriere

Dacă eşti alergic la polen sau la praf, atunci cerşafurile şi lenjeriile din microfibră ar putea să constituie o opţiune foarte bună pentru îmbrăcarea patului din dormitor sau din camera de oaspeţi. Microfibrele sunt acele fibre care sunt de 100 de ori mai subţiri decât părul. Haideţi să vedem de ce sunt aceste materiale calitate.
Granulele de polen şi acarienii pot fi regăsiţi în cearşafurile obişnuite şi toate acestea pot duce la reacţii alergice din partea corpului uman. Poliamida sau poliesterul de foarte bună calitate sunt folosite pentru crearea de lenjerii de pat de microfibră. Acest material lenjerie pat este preferabil aşadar altor tipuri de materiale care nu sunt la fel de eficiente şi de calitative în contactul cu corpul uman.

Aceste microfibre sunt sigure pentru acele persoane care suferă de alergii la praf şi la polen. Nici un fel de alergeni nu vor fi prinşi în aceste materiale de cearşafuri de pat. Cu toate că vin într-o textura fină ca de mătase sau de piele de căprioară, nu trebuie totuşi să urmezi niciun fel de instrucţiuni speciale de curăţare în cazul spălării acestor tipuri de lenjerii de pat ce au în componenţă microfibre. Le poţi pune pur şi simplu într-o maşină de spălat rufe normală alături de alte lenjerii de pat din materiale obişnuite.

Microfibra şi bumbacul

Microfibra este făcută din materiale sintetice cum ar fi poliamida şi poliesterul. Însă, aceste cearşafuri îţi vor oferi o senzaţie de bumbac de cea mai bună calitate ca şi cel egiptean. Fineţea unică a fibrelor le transformă pe acestea în cele mai bune şi confortabile materiale pentru cuverturi pe care poţi dormi în linişte. Aceste fibre foarte fine şi netede sunt ţesute foarte strâns. Lenjeriile fabricate din aceste fibre sunt mult mai uşoare faṭǎ de lenjeriile de pat din bumbac egiptean. Stratul mare de fire de ţesături din bumbacul egiptean asigură calitatea şi durata de viaţă lungă a cearşafurilor pentru tine.

Lenjeriile de pat din bumbac egiptean pot rezista foarte mult timp, însă firele din acest tip de bumbac sunt de aproape trei ori mai groase decât în cazul microfibrei. Cu toate că grosimea microfibrei este atât de mică, aceasta este foarte rezistentă. Lenjeriile de pat din aceste fibre nu se uzează nici măcar odată cu folosirea lor în mod zilnic. Chiar dacă le vei spala în mod zilnic, acestea nu îşi vor pierde din formă. Aceste lenjerii pot fi un pic mai scumpe decât cele obişnuite din bumbac, însă sunt cu siguranţă mult mai ieftine decât cele din bumbac egiptean.

Lenjerii de pat din microfibre

Microfibrele sunt perfecte pentru fabricarea de lenjerii de pat şi cearşafuri sau cuverturi pentru locuinţă. Acest material este recunoscut drept a fi ţesătura viitorului. Este de asemenea utilizat în mai multe alte producţii cum ar fi crearea mopurilor de şters pe jos, a perdelelor şi draperiilor sau a tapiţeriilor pentru îmbrăcat piesele de mobilier din locuinţă. Acest material rezistă şifonării şi reduce timpul de călcare cu fierul.

Este unul dintre cele mai populare ţesături ale secolului. De asemenea, microfibra poate fi regăsită intr-o gamă variată de modele şi de culori. Aceste lenjerii care sunt fabricate din microfibre sunt fabricate în aşa fel încât să dea senzaţia de bumbac cu toate că sunt fabricate din materiale sintetice.


Autor

  • E-Advertising
  • 0Partener de afaceri

  • Cu peste 4 ani de experienta in dezvoltarea de strategii eficiente de SEO, echipa noastra este capabila sa ofere rezultate exceptionale intr-o perioada scurta de timp. Pe langa serviciul principal pe care se axeaza, cel de optimizare pentru motoarele de căutare, E-Advertising ofera o gama larga de servicii asociate marketingului online, respectiv: redactare de advertoriale, webdesign, webhosting, SMS API, SEO Content Writing, promovare in retele de socializare.
  • 0732941354