Bucuresti

McDonald's Streetball Tour - Bucuresti 2008

Detalii

Categorie
Evenimente sportive
Modificat
acum 5 ani si 8 luni
Vizualizari
1443

Voteaza & Distribuie

Descriere


COMUNICAT DE PRESA


McDonald’s Streetball Tour


Bucuresti: 4-5 octombrie 2008
SLAM DUNK … BLOCK ... ALLEY’OOP...
Stim ca ti-a fost dor de spectacol... de aceea te asteapta 2 zile de streetball, muzica, distractie, concursuri, premii.... adica urmeaza o noua etapa McDonald’s Streetball!

Te invitam in perioada 4-5 octombrie in parcarea Dalli din Piata Revolutiei (George Enescu) sa participi la spectacol. Inscrieri pana pe 2 octombrie la tel. 021.211.66.33 / 34 sau 35 sau la adresa de email evenimente@sportimage.ro, la una din cele 3 categorii: pana in 14 ani, 14 – 18 ani si peste 18 ani (fete si baieti).Fiecare echipa trebuie sa contina 3 jucatori (optional si o rezerva). Intr-o echipa nu poate juca mai mult de un jucator profesionist din Divizia A.
Turneul ajunge in acest an in 12 orase: Brasov, Pitesti, Iasi, Bacau, Timisoara, Cluj-Napoca, Mamaia, Baia Mare, Ploiesti, Arad, Bucuresti si Craiova.Organizatori: Sport Image Group, Directia de Invatamant din cadrul P.M.B., Directia pentru Sport si Inspectoratul Scolar al Municipiului BucurestiPartener tehnic: ReebokParteneri: Sprite, Fossil, Protest, Time ForceParteneri media: GSP TV, Gazeta Sporturilor, City FM, Sapte Seri.Informatii pe www.sportimage.ro, www.blogdeliceu.ro si www.slamdunk.ro"McDonald’s Streetball Tour" - Born To Ball

Program 2008:
Craiova: 11-12 octombrie