Bucuresti

Merita instalarea unui sistem de incalzire Eberspacher?

Merita instalarea unui sistem de incalzire Eberspacher?

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 4 luni si 3 saptamani
Apartine de
Webco Media
Vizualizari
252

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Tot mai multe persoane se arata interesate de instalarea unui sistem de incalzire auxiliara, nu numai pe tiruri si pe camioane, ci si pe autoturismele mici. Iar asta deoarece iernile in Romania pot fi destul de grele uneori, iar faptul ca tin mai mult de 3 luni pe an, reprezinta un motiv in plus pentru a-ti dota masina cu un sistem de incalzire auxiliara.

De aceea, in acest articol ne-am propus sa discutam despre sistemele de incalzire auxiliara Eberspacher. Este una dintre cele mai cunoscute marci de incalzitoare auxiliare, insa cu toate acestea multi au inca dileme atunci cand ajung in fata unui service Eberspacher deoarece inca nu sunt convinsi daca merita sau nu instalarea unui sistem de incalzire Eberspacher.

Iar pe acest subiect ne-am propus sa discutam si noi acest articol. Mai exact, am contactat echipa de la Verificare-Tahografe.ro pentru a afla care sunt motivele pentru care merita instalarea unui sistem de incalzire Eberspacher. Cateva dintre ele pot fi gasite chiar in randurile urmatoare:

Motorul este protejat

Unul dintre cele mai importante motive pentru care ar trebui sa iti instalezi un sistem Eberspacher este faptul ca motorul are foarte mult de castigat. Iar asta deoarece nu il vei forta sa porneasca la temperaturi reduse, ci va fi deja pregatit de pornire.
Un sistem de incalzire auxiliara incalzeste agentul termic astfel incat acesta sa aiba deja temperatura recomandata de 90 de grade, garantand astfel nu numai o pornire foarte usoara ci si mai putina uzura pentru motor. Va functiona la parametri optimi, garantand astfel un consum mult mai bun precum si o durata de viata indelungata fara probleme tehnice.

Confort superior

In afara de detaliile tehnice, trebuie sa te gandesti si la confortul de care te vei bucura. Nu iti vei mai incepe diminetile in frig, incercand sa dai zapada si gheata jos de pe masina, ci acestea vor fi deja topite, iar tu te vei putea sui la volan pentru a porni catre birou.
De asemenea, nu vei ingheta cu mainile pe volan si schimbator, iar asta deoarece habitaclul masinii va fi deja incalzit, ceea ce contribuie enorm din punct de vedere al confortului.

Siguranta in trafic

Nu doar partea mecanica si capitolul confort sunt importante atunci cand decizi sa iti dotezi masina cu un incalzitor stationar. Ci va trebui sa tii cont totodata si de faptul ca un astfel de sistem este important si din punct de vedere al sigurantei atunci cand folosesti masina.
Daca vei porni de dimineata, atunci este foarte probabil sa nu cureti in intregime masina de zapada, geamurile se vor aburi asa ca vizibilitatea iti va fi afectata considerabil. Acesta este un motiv foarte important pentru care ar trebui sa montezi un sistem de incalzire Eberspacher pe masina ta. Iar asta deoarece vei avea foarte mult de castigat la capitolul siguranta, bucurandu-te de o buna vizibilitate, ceea ce te va ajuta sa previi foarte multe incidente nedorite.

Acestea sunt asadar 3 dintre cele mai importante avantaje ale unui sistem de incalzire Eberspacher. Insa daca iti vei dota masina cu un astfel de mecanism, cu siguranta vei descoperi si altele.