Bucuresti

Misiunea Bucuresteni

Detalii

Web
www.bucuresteni.ro
Categorie
Despre noi
Modificat
acum 3 ani si 4 luni
Vizualizari
13179

Voteaza & Distribuie

Descriere

Sub moto-ul "Punem Bucurestiul sub lupa", Bucuresteni.ro isi propune sa inglobeze informatii existente online cu informatii care nu au fost pana acum puse pe internet intr-un format accesibil, usor de navigat. In acest sens am realizat un "robotel" care preia informatii (stiri, produse) de pe alte siteuri pe care le agregam si va permite sa faceti cautari localizate (un mic Google pentru Bucuresti).
De asemenea ne-am propus ca in acest an sa strabatem Bucurestiul in lung si in lat si sa verificam informatiile din online cu ceea ce exista pe "teren".
Pentru a deveni un site de referinta in Bucuresti aducem imbunatatiri pe toate domenile de activitate, reusind sa realizam pe langa sectiunea de Firme, un Index de Persoane ce promoveaza persoanele fizice si care cuprinde in prezent o lista complexa si utila cu: doctori, avocati, notari, profesori, evaluatori, instructori auto, iar cu ajutorul dumneavoastra dorim sa facem cunoscuti si mesteri pentru casa demni de recomandat: instalatori, faiantori, zugravi, tamplari, electricieni etc.
Toate aceste informatii dorim sa le oferim din cat mai putine click-uri, dezvoltand un sistem avansat de filtrare a informatiei.
Nu am omis nici frumusetea orasului Bucuresti de odinioara si am reusit sa oferim in imagini prin intermediul sectiunilor Obiective Turistice si Parcuri o particica din ce inseamna orasul si mandria de a spune ,,SUNT BUCURESTEAN''