Bucuresti

Mituri şi superstiţii despre inelul de logodnă - ce să nu faci pentru a nu strică momentul magic

Mituri şi superstiţii despre inelul de logodnă - ce să nu faci pentru a nu strică momentul magic

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 4 ani si 9 luni
Vizualizari
1082

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Orice femeie aşteaptă acel moment când îşi vede bărbatul îngenunchiat. Nu în faţă unei alte puteri, nu când i se ştirbeşte masculinitatea ci când din pură dragoste declarǎ supremaţia sentimentelor. Ce nu ar fi el în stare să facă pentru ea…
Din ecuaţie nu are cum să lipsească inelul, mult aşteptatul inel. Menit a fi şi el un puternic simbol în numele iubirii acesta poartă şi simbolistica unor mituri şi superstiţii. Aşa cum nu s-ar preta ca o mireasă să se îmbrace în culori închise şi în orice altceva exceptând rochia albă şi la capitolul inelului există numeroase aspecte de luat în seamǎ.

Istoria inelului cu diamante
Se spune că pe măsura iubirii ce i-o poartă un bărbat viitoarei sale soţii se alege un inel deosebit. Diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei – şi asta tot din tradiţie vine. Însă există şi o explicaţie, nu numai cea legată de faptul că o astfel de piatră preţioasă este cotată ca fiind cea mai scumpă. De fapt pe vremea egiptenilor şi românilor diamantele erau considerate purtătoare de puteri supranaturale.

Controversa perlelor
Unii spun că ar fi bine să porţi un inel du perle sau orice tip de bijuterie de acest gen, fie vorba de logodnă, fie vorba chiar şi de ziua nunţii. Alţii sunt total împotrivǎ. La bazǎ este o superstiţie ce diferă la caz la caz. Deşi perlele sunt şi ele preţioase, se crede că precum un şirag de perle lacrimile cui poartă o astfel de bijuterie se adună. E loc de mai bine aşa că un inel cu perlǎ nu este cea mai bună idee pentru varianta de logodnă. Cu toate acestea grecii credeau într-un soi de putere a perlelor, ca simbol al fericirii depline în mariaj.

Cum porţi inelul
Deşi va fi de o mândrie aparte, să nu uităm că tradiţia spune că un inel de logodnă se poartă la mâna dreaptǎ. Asta pentru că mâna stângǎ, al patrulea deget este „rezervat” exclusiv verighetei. Până la urmă aici ţine de „prioritate”.
Există numeroase superstiţii ce ţin de alegerea şi mai apoi de purtarea unui inel de logodnă. Însă în vremurile moderne cei mai mulţi se rezumă la ceea ce ţine de alegerea unui inel deosebit. Rămâne un simbol al iubirii supreme, rămâne un moment unic cu mari pretenţii. Nu este de mirare că mare parte din superstiţii s-au stins de-a lungul anilor. Acum se pune mare accent pe un stil luxuriant; aşa cum se găseşte şi pe www.e-ring.ro modele pot fi unicat, ba chiar şi personalizate, de unde şi puterea creativă de a face din simbolul iubirii o formă de declaraţie personală.
Gândind că este acel inel ca prim pas oficial de a demonstra sentimentele, de materializare a iubirii, inelul de logodnă este complex în simbolisticǎ şi prin puterea unor superstiţii şi mituri ce creează tot şirul de poveşti despre asta. Cine nu a trecut prin acest moment nu poate înţelege totul la adevărata valoare.


Autor

  • E-Advertising
  • 0Partener de afaceri

  • Cu peste 4 ani de experienta in dezvoltarea de strategii eficiente de SEO, echipa noastra este capabila sa ofere rezultate exceptionale intr-o perioada scurta de timp. Pe langa serviciul principal pe care se axeaza, cel de optimizare pentru motoarele de căutare, E-Advertising ofera o gama larga de servicii asociate marketingului online, respectiv: redactare de advertoriale, webdesign, webhosting, SMS API, SEO Content Writing, promovare in retele de socializare.
  • 0732941354

Filtre stire

Data crearii: Luna trecuta, Anul curent