Bucuresti

Momocenici pentru mari si pentru mici

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 6 luni si 1 zi
Vizualizari
442

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 14 martie 201511:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

MOMOCENICI pentru mari și pentru mici

Atelier tradițional de mucenici moldovenești pe rit vechi :-) cu Mira Loghin și Andreea Ștefan
Haideți să descoperim rețetă unei sâmbete în familie, simplă dar fericită! Știm că a trecut deja vremea mucenicilor, iar unii dintre voi au mâncat pe saturate fie de la bunica, fie cumpărați de mămica sau primiți în dar de la vecinica. Și cum multe evenimente ne-au căutat, pe 9 martie, mucenici n-am copt și nici modelat. Așa că vă invităm, împreună cu noi să recuperăm, MOMOcenici să frământăm, în cuptor să-i rumenim, cu miere și nucă să-i îndulcim.

Prin cămară căutați, în covată frământați, cu vanilie imbelsugati... și cum se rumenesc ei pe îndelete la cuptor, copii- părinți ne vom juca împreună în fascinanta lume a poveștilor și a jucăriilor creative de lemn de la Oakadu (oakadu.ro) prin care le este stimulată imaginația și activitatea creativă a copiilor.

Taxa participare 60 lei (copil + părinte). Atelierul este accesibil copiilor de la 2,5 la 8 ani. Durata aproximativ 90 de minute. Locuri limitate. Atelierul are loc la sediul Lumea lui MOMO, din Str. Grigore Cobalcescu nr. 51, Et. 1, interfon 4321#.

Filtre eveniment

Tip evenimente copii: ateliere