Referendum pentru familie
Bucuresti

Mon Choux Bucuresti

Mon Choux Bucuresti

Detalii

Adresa
Bucuresti, Sectorul 4, Soseaua Mihai Bravu, nr. 2, bl. 60 B, parter
Telefon
0216427245
Web
http://www.monchoix.ro/
Categorie
Cofetarie - Patiserie - Gelaterie
Modificat
acum 5 ani si 9 luni
Vizualizari
1203

Voteaza & Distribuie

Descriere

Daca starile de spirit s-ar putea materializa, ce gust ar avea? Mon Choix a aparut ca un raspuns al nevoii apasatoare a omului contemporan de a simti. Nu suntem doar creatori de deserturi ci si de senzatii. Pentru ca ridicam la nivel de arta fiecare tort, fiecare prajitura, fiecare décor. Iar arta e libera, e personala, e subiectiva, e expresia unei viziuni: implica traire.
De aceea noi surprindem in mod constant: vizual si totodata prin combinatii de ingrediente si gusturi inedite. Asocieri din cele mai stranii, produsul unei imaginatii bogate si al unei inimi mari. Pentru noi e ca si cum emotiile s-au prefacut in ingrediente.
Deserturi din crema de vin cu mango si piper verde, piure de capsuni, lamaie si meringue italienesc, moussouri cu lime si lychess, petitfour-uri cu seminte de pin caramelizate si suc de portocale: un amalgam de senzatii proprii fiecaruia in parte.
Creionat in cateva cuvinte, Mon Choix se reflecta prin calitate incontestabila si reverie originara. Pentru ca te regasesti, ca fiinta. Regasesti acele senzatii primordial nesupuse constrangerilor sociale, mergi manat de instinctul sentimentelor pure, cele dintai.

Orar

Luni - Sambata: 9:00 - 21:00
Duminica: 9:00 - 18:00

Filtre

Program extra: Sambata, Duminica