Bucuresti

Music Club

Music Club Bucuresti

Detalii

Adresa
Bucuresti, Strada Baratiei, nr. 31
Telefon
0720 887115
Web
http://www.music-club.ro/
Categorie
Cluburi
Modificat
acum 5 ani si 8 luni
Vizualizari
3138

Voteaza & Distribuie

Descriere

Music Club a fost infiintat in anul 2003, fiind deschis publicului incepand cu luna decembrie 2003 si a fost conceput ca un loc dedicat muzicii "live" de foarte buna calitate, cu piese preluate exclusiv din repertoriul rock/pop international.

Locatie:

Amplasarea locatiei a fost stabilita in centrul Bucurestiului, ceva mai sus de Piata Unirii inspre Universitate (in spatele magazinului Cocor) la subsolul unei cladiri istorice deosebite " fosta "Vulturul de mare", actualmente consolidata si renovata cu foarte mare atentie. Aceasta pozitie situata in centrul istoric al Capitalei prezinta cateva avantaje majore pentru clienti - foarte usor de ajuns in raport cu principalele puncte din Bucuresti, zona sigura, puternic iluminata, cu paza. Are iesire la Bd I.C.Bratianu si la intrarea in perimetrul centrului istoric (cca.50-70m distanta de intrarea in club), se gasesc suficiente locuri de parcare.
Ce va ofera Music Club:

• In primul rand muzica "live" de cea mai buna calitate, interpretata cu acuratete de trupele rezidente ale clubului, respectiv "Cortez" si "Publika", care prin prestatia lor creaza o atmosfera extraordinara de fiecare data.

• Evident, clubul dispune de inginer de sunet propriu si de instalatie profesionala de sunet si lumini pentru muzica "live".

• Interiorul este amenajat elegant, cu decoratiuni, finisaje si mobilier high-class (este un spatiu deschis) cu o foarte buna vizibilitate la scena si cu acustica excelenta din orice unghi al salii. Ca si scopuri complementare muzicii "live", spatiul se preteaza foarte bine la diverse prezentari comerciale, proiectii, filmari, evenimente diverse. Amintim cateva din principalele evenimente alternative: prezentare produs (telefonie mobila) Philips, lansare carte Humanitas, etc.

• Capacitate totala club 400-450 de persoane in functie de aranjamentul mobilierului, capacitate scaune/canapele 250 de locuri.

• Serviciile sunt asigurate de personal calificat, inclusiv paza si securitatea

•Programul: In fiecare seara de Vineri si Sambata muzica "live" (20 RON/persoana. Este inclus un Shot )

•Rezervari: Se pot face rezervari zilnic la numarul de telefon 0720.887.115 sau la email: music.club.bucuresti@gmail.com