Bucuresti

Natiunea lui Grigorescu vs Europa lui Dali

Detalii

Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 4 ani si 2 luni
Vizualizari
476

Voteaza & Distribuie

Descriere

Națiunea lui Grigorescu vs Europa lui Dalí

A început numerotarea inversă pentru momentul în care se va da startul cursei către câștigarea titlului de vedetă în spectacolul artistic al sezonului - Licitația de Primăvară 2014. Oare a cui va fi victoria?

A Minotaurului lui Dalí, a Carului cu boi a lui Grigorescu, a naturilor statice semnate de Dărăscu, Tonitza, Schweitzer-Cumpăna, Müztner, a portretele lui Tonitza, Șirato, Theodorescu-Sion, Vermont, Baba, Ciucurencu sau poate a peisajelor lui Merello, Jankowsky, Ulderico versus cele ale lui Petrașcu, Pallady, Ressu, Ilfoveanu sau Bernea? Sau, poate chiar iubitorii de artă participanți la spectacol și piața de artă din România?

Se anunță o competiție strânsă între toți marii artiști ai artei românești și importanți creatori ai artei europene. Pronosticul este în favoarea artei românești care, în ciuda obstacolelor, a reușit de-a lungul timpului să poarte titlurile de învingătoare și de luptătoare în peisajul artei europene.

Spectacolul licitației va avea loc pe 20 martie, de la ora 19:00, la JW Marriott Bucharest Grand Hotel și va continua până când și cel din urmă artist își va susține reprezentația.