Bucuresti

Ne relaxam prin Yoga ! Curs de Arta Respiratiei 21.06.2012

Detalii

Categorie
Cursuri educatie
Modificat
acum 4 ani si 2 luni
Vizualizari
760

Voteaza & Distribuie

Descriere

Raspunsul la problemele ridicate de stres este chiar sub nasul tau!INVATA SA FII FERICIT - ELIBEREAZA-TI MINTEA DE STRESSTi s-a spus vreodata sa inspiri in timp ce numeri de la unu la zece?

Este posibil sa fi primit acest sfat pentru calmarea stresului si sa fi observat ca a functionat.

Stiai ca este posibil sa pastrezi acelasi sentiment de calm de la o zi la alta? Cheia pentru a dobandi mai multa fericire nu este departe. De fapt, un instructor de curs de Arta Respiratiei ti-ar spune ca este chiar sub nasul tau; literalmente.

Este totul in ceva la fel de simplu ca si respiratia. Deci, de ce respiratia?RESPIRATIA ESTE FOLOSITA PENTRU A CONTROLA EMOTIILEConform stiintei yoghine a respiratiei, o stiinta veche care dateaza de peste 5000 de ani, respiratia poseda abilitatea innascuta de a calma mintea, de a vindeca si a energiza corpul in timp de numai cateva minute.SUDARSHAN KRIYA – O TEHNICA DE RESPIRATIE UNICASudarshan Kriya incorporeaza ritmurile naturale specifice de respiratie care armoniza corpul, mintea si emotiile. Aceasta tehnica de respiratie unica elimina stresul, oboseala si emotiile negative, precum furia, frustrarea si depresia, lasandu-te calm dar in acelasi timp energizat; concentrat dar relaxat.ACEST WORKSHOP ITI VA OFERI:• Tehnici de respiratie unice pentru eliberarea stresului

• Exercitii fizice si de relaxare

• Abilitati de a gestiona emotiile negative si situatiile dificile

• Intelepciune practica - concepte usor de aplicat in viata de zi cu zi

• Imbunatatirea starii de sanatate si buna dispozitie

• Relatii interpersonale mai bune

• Mai multa bucurie si entuziasm

• Imbunatatirea somnuluiARTA RESPIRATIEI- UNUL DIN CELE MAI DE SUCCES PROGRAME DIN LUME"Arta Respiratiei" este unul din cele mai de succes programe de eliberare a stresului si de dezvoltare personala, disponibile astazi in lume.Cursul de Arta Respiratiei este urmat de oameni apartinand tuturor traditiilor spirituale, religiilor, si categoriilor sociale, si a fost predat in universitati, biserici, organizatii guvernamentale, medii de business, inchisori, zone de razboi, zone comunitare.Acest program este oferit de catre Fundatia Internationala Art Of Living, una din cele mai mari ONG-uri din lume, care desfasoara programe educationale si umanitare in peste 150 de tari.Cursul va avea loc in Bucuresti, in perioada:21-24 Iunie 2012PROGRAMUL CURSULUI:Joi, Vineri - intre orele 19.00-22.00

Sambata- intre orele 12.00-19.00

Duminica - intre orele 10.00-17.00Pretul cursului este de 300 RON.Pentru inscrieri si informatii suplimentare contacteaza-ne la:

Tel: 0766 357 607 (Sonia) /0753 592 252 (Cezar)

e-mail: contact@artofliving.ro


La finele cursului, participantii vor fi echipati cu o serie de exercitii si tehnici pe care le vor putea practica acasa.