Bucuresti

NEI Medica Asist

NEI Medica Asist

Detalii

Adresa
Bucuresti, Strada Johann Strauss, nr. 2 A
Telefon
0212302062
Fax
0212302061
Web
http://www.neimedica.ro/
Categorie
Clinici - spitale
Modificat
acum 5 ani si 1 luna
Vizualizari
2011

Voteaza & Distribuie

Descriere

NEI Medica Asist este o unitate medicala care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui pacient servicii medicale profesioniste la cele mai inalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultima generatie si conditii de siguranta si confort.
NEI Medica Asist ofera asistenta medicala integrata: la baza exista asistenta medicala primara, asistenta medicala secundara prin serviciul ambulatoriu de specialitate urmata de asistenta medicala tertiara – spitaliceasca si recuperarea medicala.
Ne dezvoltam in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul medical.
Echipa de prestigiu condusa de Presedintele Executiv Florentina Neicu, Gen. Dr. Dimitrie Lisnic şi Dr. Catalin Stanescu, abordeaza integrat diagnosticul complet si tratamentul minim invaziv, scopul activitatii in cadrul NEI MEDICA ASIST fiind un act medical corect şi eficient pentru pacienţi.
In beneficiul dumneavoastra aducem experienta celor 5 ani de activitate pe piata serviciilor medicale private din Romania. Ne angajam sa oferim servicii deosebite prin profesionalism, responsabilitate si aparatura performanta pusa zilnic la dispozitia pacientilor nostri..
Medicina muncii
Medicina muncii se ocupa cu preventia, diagnosticarea si managementul bolilor profesionale, a bolilor legate de profesie, a accidentelor de munca, precum si cu asigurarea sanatatii in vederea cresterii productivitatii la locul de munca.
Oferim serviciul de Medicina Muncii structurat in functie de riscurile profesionale specifice companiei dvs., identificate in prealabil de specialisti in domeniu.
Avantajul serviciilor de medicina muncii:
reducerea numarului de zile absente de la serviciu;
cresterea eficientei activitatii desfasurate de client;
verificarea si avizarea concediilor medicale;
Examinarile pentru medicina muncii se pot desfasura la sediul angajatorului daca societatea amenajeaza un spatiu corespunzator din punct de vedere igenico-sanitar pentru efectuarea examinarilor medicale.

Orar

Luni - Vineri: 8:30 - 17:00