Bucuresti

Njica Lândârushi

Detalii

Web
http://www.teatrul-evreiesc.ro/
Categorie
Festivaluri
Modificat
acum 4 ani si 1 saptamana
Apartine de
Teatrul Evreiesc de Stat Bucuresti
Vizualizari
544

Voteaza & Distribuie

Descriere

Festival artistic de interpretare în limba armână „Njica Lândârushi”

Consiliul Tinerilor Armâni din Comunitatea Armână din România, organizează primul Festival artistic de interpretare în limba armână „Njica Lândârushi” pentru copii și tineri.
Acesta va avea loc pe data de 15 noiembrie 2014, începând cu ora 13.30 la sala Teatrului Evreiesc de Stat (Strada Doctor Barasch Iuliu, nr. 15, București).

Vor exista două grupe de vârstă (7-12, respectiv 13-17 ani), precum și două secțiuni (poezie și muzică). Componența juriului: Mariana Bara, Teodora Calagiu Garofil, Nicu Grameni, Toma Enache și Konstantin Themelis. Recital în afara concursului: ansamblul „Lilici dit Mai” din Constanța (coordonatoare: d-na Zoe Gică) și reprezentație Pilisterlu.

Festivalul artistic de interpretare în limba armână „Njica Lândârushi” are ca obiectiv principal incurajarea tinerelor talente în domeniul interpretarii muzicale și de poezie, oferind copiilor și tinerilor posibilitatea exprimării artistice, iar creatorilor amatori și profesioniști posibilitatea lansării unor noi șlagare și poezii pentru copii și tineri. Vor participa copii și tineri din orașele Constanța, Tulcea, Slobozia și București.

Parteneri: Teatrul Evreiesc de Stat și Societatea culturală Aromână.

Filtre

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta
Gen festival: Muzica