Bucuresti

NLP Explorer

NLP Explorer

Detalii organizator cursuri

Adresa
Bucuresti, Sectorul 1, Strada Barajul Arges, nr. 41 E
Telefon
0734701702
Web
www.nlpexplorer.ro
Categorie
Organizatori cursuri
Modificat
acum 5 ani si 5 luni
Vizualizari
665

Voteaza & Distribuie

Prezentare organizator cursuri

NLP Explorer Bucuresti

Am luat fiinta in iarna lui 2007, din dorinta de a va fi alaturi pe drumul fascinant al explorarii propriei voastre vieti. Multi dintre noi s-au intrebat adesea de ce nu reusesc sa comunice cu cei din jur asa cum si-ar dori, de ce nu-i inteleg pe altii si nu se pot face uneori intelesi.

Echipa Nlp Explorer este cea care va va calauzi pasii spre descoperirea universului vostru interior, facilitandu-va accesarea si dezvoltarea propriilor resurse si a propriului potential. Veti intelege mult mai bine de ce faceti ceea ce faceti, veti reusi sa modificati anumite comportamente nedorite, armonizandu-va astfel cu voi insiva si cu ceilalti.

Puteti beneficia de traininguri, cursuri de dezvoltare personala, coaching, work-shop-uri, toate desfasurate intr-o ambianta placuta, dinamica, plina de provocari ce tin de cunoasterea de sine, de atingerea limitelor, de identificare si valorizare a potentialului pozitiv, de facilitare a comunicarii cu ceilalti, si, nu in ultimul rand, crearea unei relatii de echilibru cu sine insusi a fiecaruia dintre cei care aleg sa ne fie alaturi.

Filtre organizator cursuri

Cursuri pentru: Adulti, Corporate
Tip curs: Cursuri de dezvoltare personala