Bucuresti

Noi clădiri de birouri în București: azi despre Globalworth Tower

Detalii stire

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 4 saptamani si 6 zile
Vizualizari
812

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Anul 2016 este un an al inaugurărilor de clădiri reprezentative de birouri în București, estimându-se că în total se vor da în folosință în total circa 200.000 mp până la sfârșitul acestui an, aproape dublu față de anul trecut. Un sfert din suprafața care va fi gata în 2016 se află într-un singur turn de birouri: Globalworth Tower.

Suprafața totală de birouri bucureștene care va fi livrată în 2016 pare mare, dar este ea concentrată în câteva mega-centre de birouri, situate în zona de centru-nord și centru-vest, care sunt adevărate mini-orașe independente, în interiorul lor găsindu-se pe lângă spatii de birouri, zone de restaurant, cafenele, petrecere a timpului liber și mai noi și magazine.

Globalworth Tower este primul zgârie-nori de acest gen, livrat în acest an, fiind inaugurat în această vară, cu mare fast, pentru că aici au închiriat birouri și vor funcționa companii mari precum Vodafone și Huawei.

Clădirea are o înălțime de 118 m și 23 de etaje cu spații de birouri de clasă A, certificate green, care totalizează o suprafață de 48.732 mp (un sfert din suprafața totală de birouri cât se livrează în București în acest an), majoritatea contractată deja de chiriași.

Clădirea de birouri este situată pe Bulevardul Barbu Văcărescu, în zona de centru –nord a Capitalei, acolo unde s-a conturat noul pol de business al Capitalei, în vogă acum.

Construcția la Globalworth Tower a început în urmă cu doi ani, sub alt nume- Bucharest One, dar între timp și-a schimbat proprietarul și a luat numele companiei mamă.

În acest moment, mai sunt disponibile în această cladire birouri care totalizează sub 10% din suprafața ei totală. Pentru detalii, vă puteți adresa echipei ESOP Consulting, la adresa office @ esop.ro.