Bucuresti

„Noii industriași, creativii”

Detalii lansare de carte

Categorie
Lansari de carte
Modificat
acum 6 luni si 1 saptamana
Vizualizari
342

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 18 noiembrie 201711:00-13:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare lansare de carte

Networking cultural și lansare carte „Noii industriași, creativii”

Organizăm anual, prin platforma Formare Culturală, întâlniri de networking cultural la care sunt invitați participanții la traininguri, formatorii, partenerii și la care vă facilităm întâlnirile cu reprezentanți de instituții publice și private, de tipul organizatori și programatori de evenimente culturale, institute culturale, universități vocaționale, manageri, antreprenori, finanțatori.

Evenimentul conectează experți cu cei aflați la început de drum profesional, amestecă domeniile culturale și încurajează conexiunile profesionale.

A, și ne-am gândit să tragem la sorți prezentarea a trei proiecte culturale în cadrul întâlnirii - prin random punct org. Și mai avem și o tehnică-surpriză de arătat. Vezi detalii tot la linkul de înscriere.

Lansarea „Noii industriași, creativii”

„Noii industriași, creativii” este un material resursă, care conține studii de caz, interviuri, opinii și cercetări pentru industrii culturale și creative românești. Scopul cărții este de a aduce laolaltă preocupări teoretice și practice ale sectorului creativ, ale politicilor și managementului culturale. După cum știm toți de aici, teoretizarea ICC se află în prezent într-un stadiu de început în România și acest volum dorește să contribuie la extinderea bibliografiei de specialitate în aceste domenii. L-am „lăsat” să se structureze organic și apoi am încadrat textele la diferite capitole - studii de caz, transfer de informație sub formatul interviului, eseuri și cercetări cu aparat bibliografic, tipic academic. Autorii au oferit cu generozitate materiale, idei și studii, contribuind la diseminarea de informații și de cunoaștere teoretică a ICC (și le mulțumim încă odată).

Filtre lansare de carte

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta