Bucuresti

Nopti romantice de Valentine's Day !

Detalii

Categorie
Promotii
Modificat
acum 4 ani si 4 luni
Vizualizari
556

Voteaza & Distribuie

Descriere

De Valentine's Day ofera-i persoanei iubite luna si stelele de pe cer cu adevarat. Cum? Cu ajutorul firmei SpaceArt, in doar cateva ore poti avea cel mai perfect cadou de Valentine's Day, un cer instelat cu luna plina, vizibil doar noaptea sau in intuneric, apoi doar voi doi sub o ploaie de stele, in confortul propriului dormitor, puteti retrai magia noptilor romantice sub cerul instelat in fiecare seara...


Poti alege o varietate de modele, constelatii favorite, nori de gaz cosmic... Timpul de executie variaza in functie de tipul lucrarii si dimensiunea sa, intre 2 si 5 ore, camera ramane intacta, nu se face deranj sau mizerie, asa surpriza este si mai mare pentru persoana iubita, care nu va stii nimic pana seara. Pretul lucrarii variaza intre 20 si 50 euro pe metrul patrat, in functie de complexitatea lucrarii, poti avea de la varianta cea mai simpla "Hublou Spatial" care se executa pe o portiune redusa, pana la varianta cea mai complexa "Personal Planetarium" o lucrare corecta din punct de vedere astronomic, cu cerul cum arata la data cand v-ati cunoscut. Iar durata de viata a creatiilor decorative SpaceArt este intre 15-20 ani in functie de factorii de mediu care afecteaza suportul sau zugraveala.


O vizita la showroom-ul SpaceArt, te va convinge de frumusetea si unicitatea acestor decoratiuni, ideale pentru noptile romantice de Valentine`s Day.Detalii, programari, comenzi :


website: www.spaceart-shop.com


email: office@spaceart-shop.com


telefon: 0722/525.719 0749/022.210