Bucuresti

O prezenta puternica in online incepe cu un site de prezentare cu design elegant si personalizat

O prezenta puternica in online incepe cu un site de prezentare cu design elegant si personalizat

Detalii stire

Categorie
Stiri economie
Modificat
acum 8 luni si 3 saptamani
Vizualizari
182

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

O afacere care vrea sa se dezvolte si in online are nevoie de o prezenta puternica si foarte bine promovata online, prin toate mijloacele posibile. Dincolo de campanii publicitare si optimizari seo realizate de catre profesionisti, prezenta online poate fi obtinuta mai usor cu un site de prezentare.

Site-urile de prezentare sunt practic un tip clasic de site, cu un design special creat de o firma sau o agentie de web design, cum e si Cubick, unde sunt prezentate toate serviciile si produsele, unde ai toate informatiile pe care le-ar putea cauta un potential client. Un site de prezentare va avea si o sectiune de contact, testimoniale, date despre istoricul afacerii, despre performantele ei.

Continutul de pe astfel de site-uri poate fi diferit de la o afacere la alta, in mare e cam acelasi, spunem tot ce putem despre ce vindem, ce vrem sa cunoasca un client despre noi, ce ne-ar interesa sa facem in viitor, de ce nu. Degeaba avem un continut bun, bine scris, produse si servicii de calitate premium daca designul web al site-ului nu se ajuta.

Si aici intervine Cubick. Echipa de specialisti ai agentiei de web design se va ocupa de realizarea unei interfete grafice originale, atractive, cu un continut plasat inteligent in asa fel incat sa atraga orice client care interactioneaza cu site-ul de prezentare. Site-urile de prezentare vor fi optimizate seo, nu vor fi erori de programare, se va urmari integrarea lor pe cele mai cunoscute retele de socializare.

Designul web pe care il va avea site-ul de prezentare va fi unul adaptabil in functie de dispozitivul folosit pentru accesarea lui, afacerile vor fi localizate pe hartile Google Maps, toate paginile dinamice vor fi statice. Afacerea va fi definita foarte usor prin schema.rog, share-ul corect este asigurat de existenta protocolului opengraph.

Logo-ul sau sigla site-ului va fi executata de aceeasi echipa creativa a agentiei de web design, designul general al site-ului de prezentare va fi unul unic, se vor implementa pe site si formulare de contact, alte animatii necesare, pagini statice, sectiuni diverse. Fiecare site de prezentare va avea implementate cele mai noi tehnologii din domeniu, PHP, CSS, Ajax, JavaScript, HTML. Site-urile vor fi statice sau dinamice, dupa cum doreste clientul, se asigura si promovarea si targetarea potentialilor clienti in baza unor rapoarte si a unor statistici complexe de SEO sau CPC, SEM.

Aceeasi agentie iti va asigura si mententanta si gazduire web, servicii bune de copywriting pentru continut de calitate pe site de fiecare data. Fiecare etapa a realizarii designului web va fi explicata si veti putea vedea toate efectele acesteia, site-urile de prezentare vor fi live in cel mai scurt timp si vor avea un design modern, elegant, personalizat in cele mai mici detalii.

Autor