Bucuresti

O carte pentru fiecare

O carte pentru fiecare

Detalii lansare de carte

Telefon
0722642500
Categorie
Lansari de carte
Modificat
acum 4 saptamani si 8 ore
Vizualizari
1895

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 18 septembrie 2014 - Marti 30 decembrie 2014-

Voteaza & Distribuie

Prezentare lansare de carte

„O carte pentru fiecare“
de la Editura NAŢIONAL

O serie inedită a fost lansată luna aceasta de Editura NAŢIONAL, fiind compusă din patru colecţii care se adresează cititorilor de orice gen. Accesibile, atât ca preţ (15 lei) cât şi din punct de vedere al conţinutului, colecţiile sunt scrise în mileniul al III-lea de autori străini celebrii, într-o notă alertă, atractivă şi fără perdea, care-l ţine pe cititor cu sufletul la gură.
Colecţiile „Poliţia criminală – Cazuri Speciale“ şi „FBI – Divizia secretă“ sunt bineînţeles poliţiste, un fel de seriale în care, deşi oamenii legii rămân aceiaşi în fiecare episod, cazurile rezolvate nu au legătură între ele.
Detectivii Jane Heron şi Eric Black sunt nevoiţi să elucideze tot felul de situaţii dificile în care trebuie să se poarte obligatoriu cu mănuşi, în ele fiind implicate persoane foarte influente din Statele Unite ale Americii şi numai. Departe de a fi nişte poliţişti model, după tiparele arhicunoscute din literatura şi cinematografia de gen, cei doi depăşesc adesea limitele legalităţii, rezolvând anchetele prin orice mijloace. În acelaşi timp, acordă atenţie şi vieţii personale, fie că se află ori nu în timpul programului de lucru.
În cea de-a doua colecţie, „FBI – Divizia secretă“, agentul special FBI, Mark Sinclair, o namilă de sexagenar şi un gurmand de neegalat, veteran al mai multor războaie, îl are ca partener pe mai tânărul Frank Cooper. Acesta din urmă este un afemeiat convins, dar nu pregetă să-şi rişte chiar şi viaţa în interesul anchetei.
„Justiţie fără limite“ este o colecţie de anticipaţie ce se înscrie în genul thriller, unde fostul borfaş şi spărgător Samuel Branigan, poreclit ulterior Lucky, îşi revine după 20 de ani de comă, fără să fi îmbătrânit deloc. Şi constată că, din cauza unor experimente ale CIA, cărora le-a fost victimă, a dobândit unele aptitudini extrasenzoriale de invidiat. Mai exact, poate vedea viitorul apropiat, are capacitatea de a reţine tot ceea ce creierul său înmagazinează şi este capabil să se vindece mult mai repede decât restul oamenilor. Ba mai mult, îi poate vindeca şi pe alţii. Din toate aceste motive este racolat de CIA, păstrându-şi o independenţă absolută, fiind solicitat - în ciuda firii sale libertine - în rezolvarea unor cazuri dificile din State şi de aiurea.
„Romanul de dragoste“, colecţie care, cu o singură excepţie, nu este scrisă sub formă de serial, înfăţişează cititorului pasionat personaje care trăiesc, iubesc şi pătimesc atât cu gândul cât şi cu fapta, fără falsă pudoare.
Deşi seria „O carte pentru fiecare“ se adresează persoanelor de peste 16 ani, nu există o limită superioară de vârstă. Cărţile pot fi găsite în librări sau comandate online, cu o reducere de 15%.