Bucuresti

O luna pana la concertul lui Thomas Anders (ex Modern Talking)!

O luna pana la concertul lui Thomas Anders (ex Modern Talking)!

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 3 ani si 5 luni
Vizualizari
416

Voteaza & Distribuie

Descriere

O luna pana la concertul lui Thomas Anders (ex Modern Talking)!

A mai ramas o luna pana la concertul solistului Modern Talking – Thomas Anders! „The Gentleman of Music” va concerta pe 1 Noiembrie 2014 la Sala Palatului din Bucuresti!


Thomas Anders isi va bucura fanii cu „Cheri, Cheri Lady”, „You’re my heart, you’re my soul”, „Sexy sexy lover”, „You are not alone”, „No face, no name, no number“, „Brother Louie“ si multe alte hituri! Pentru a doua oara la Bucuresti, Thomas Anders va fi insotit de bandul sau.

Luna trecuta, Thomas Anders a concertat la Odessa, in Ucraina, bucurandu-se de o audienta de peste 50 000 de fani, care au facut o atmosfera exceptionala. Talentat, plin de sarm, un gentleman prin excelenta, Thomas Anders promite sa farmece inca o data audienta, si la Bucuresti, in special pe cea feminina, cu cele mai cunoscute hituri din perioada '80-'90.

Biletele pentru show-ul din 1 Noiembrie 2014 au preturi cuprinse intre 100 de lei si 300 de lei si se gasesc in toata reteaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: www.BILETOO.ro, www.BLT.ro, www.BILET.ro, www.BILETE.ro, www.EVENTIM.ro sau www.MYTICKET.ro!

~~Concertul „THOMAS ANDERS” va avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 1 Noiembrie 2014 si este organizat de Project Events.~~

https://www.youtube.com/watch?v=crx2ba37QdU
www.ProjectEvents.ro *** www.facebook.com/ProjectEvents.ro