Bucuresti

O perspectivǎ mai bună despre tine şi despre viaţă

O perspectivǎ mai bună despre tine şi despre viaţă

Detalii

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 2 ani si 3 luni
Vizualizari
505

Voteaza & Distribuie

Descriere

Se spune că uneori viaţa ia câte o întorsătură diferită, motiv pentru care este bine să ne schimbăm priorităţile şi să ne concentrăm pe alte aspecte ale vieţii, care ne pot îmbunătăţi stilul, începând de la locul de muncă, familie, prieteni sau relaţie.
Auzim tot mai des vorbindu-se despre o nouă concepţie de viaţă şi anume programarea neuro-lingvistică, dar nu reuşim să descifrăm cu exactitate la ce se referă ea, încât unii spun că se referă la un model special conceput pentru a îmbunătăţi comunicarea interpersonală. Se pare că această metodă de adresează celor care au nevoie să îşi îmbunătăţească relaţia prin creşterea gradului de compatibilitate, mai ales între modelele de comportament şi rezultate. Ulterior, beneficiile programării neuro-lingvistice par să influenţeze şi modul de gândire, prin creşterea stimei de sine.

Efectele cursurilor de programare neuro-lingvistică
Efectele unei comunicări pot fi de natură productivă sau distructivă, pentru că în primul rând puterea gândului pozitiv şi negativ se pot dezvolta şi practica în cadrul unor cursuri NLP care au ca scop creşterea cunoaşterii de sine şi de dezvoltare a unui model eficient de comunicare, inter-relaţionare, dezvoltare profesională şi personală.
Cei mai mulţi consideră că aceste cursuri de programare neuro-lingvistică au scopuri diferite, în funcţie de planurile pe care se lucrează şi anume:
•Pe plan social: ajută oamenii să îşi descopere capacitatea inerentă de a trăi o viaţă bogată prin interacţiuni umane de calitate;
•Pe plan psihic: valorifică legăturile dintre limbă şi procesele neurologice;
•Pe plan profesional: dezvoltă modele comportamentale prin evoluṭia experienţei profesionale şi de viaţă pentru a atinge obiective şi ţeluri specifice;
•Pe plan relaţional: implică diverse metode de apreciere a sinelui şi a partenerului pentru cele mai bune reuşite în cuplu.
Cu alte cuvinte, NLP presupune aplicarea terapiei psihologice care să abordeze unele fobii, obiceiuri de viaţă, tulburări de învăţare sau de personalitate, depresie, precum şi un număr mare de boli psihosomatice. Atunci când se apelează la aceste cursuri, se spune că se exploatează la maxim potenţialul de autoexprimare completă şi de autodeterminare, astfel încât unele aspecte de învăţare să fie depăşite, să se realizeze cele mai bune practici în domeniul personal, dar şi cel profesional.

Explorează-ţi potenţialul de energie
Aptitudinile împărtăşite în cursurile de programarea neuro-lingvistică ajută persoana în cauză să îşi îmbunătăţească calitatea interacţiunii personale, profesionale, relaţionale, dar şi de colaborare. Cei mai mulţi cursanţi care urmează aceste cursuri au fost de părere că acestea i-au ajutat să îşi schimbe în mod radical modul de gândire şi cel de viaţă, încât au ajuns să îşi dezvolte la maxim potenţialul uman, unii din ei reuşind să ajungă în vârful piramidei şi să devină cei mai buni şefi. Astfel, au ajuns să îşi cunoască mai bine nivelul de energie, potenţialul, au învăţat să îşi controleze starea şi să atingă toate obiectivele propuse.
În ceea ce priveşte afacerile sau locul de muncă, acesta a jucat un rol vital în consolidarea relaţiilorclient-vânzător prin îmbunătăţirea abilităţilor de management, precum comunicare, leadership sau motivare a angajaţilor. În mediul sănătăţii, a avut ca efect recuperarea pacienţilor fără un tratament medicamentos, doar prin utilizarea tehnicilor de programare neuro-lingvistică, încât pacienţii au ajuns să îşi dezvolte o atitudine corectă faţă de boală, precum şi de menţinerea unei atitudini pozitive necesare îmbunătăţirii condiţiei psihice.

Autor

  • E-Advertising
  • 0Partener de afaceri

  • Cu peste 4 ani de experienta in dezvoltarea de strategii eficiente de SEO, echipa noastra este capabila sa ofere rezultate exceptionale intr-o perioada scurta de timp. Pe langa serviciul principal pe care se axeaza, cel de optimizare pentru motoarele de căutare, E-Advertising ofera o gama larga de servicii asociate marketingului online, respectiv: redactare de advertoriale, webdesign, webhosting, SMS API, SEO Content Writing, promovare in retele de socializare.
  • 0732941354