Bucuresti

Obiecte sanitare in București si Timișoara - Design și funcționalitate la superlativ

Obiecte sanitare in Bucuresteni si Timisoara - Design și funcționalitate la superlativ.

Detalii anunt

Telefon
0723604594
Web
https://tempini.ro
Social links
Pret
100 LEI
Categorie
Anunturi instalatii sanitare
Modificat
acum 4 saptamani si 18 ore
Vizualizari
132

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Designul obiectelor sanitare de baie a evoluat foarte mult în ultimii 20 de ani. Până nu demult, bazinul, toaleta, cada, erau caracterizate de formele rotunjite, iar majoritatea pieselor erau asemănătoare. Aspectul funcțional al obiectelor sanitare prima în fața designului care era destul de omogen. Ca urmare a progresului tehnologic, formele rotunde ale obiectelor sanitare de baie au fost înlocuite de obiecte sanitare create pe principiul formelor geometrice, iar astăzi cerințele unei case moderne au fost îndeplinite producătorii oferind pieței articole sanitare moderne cu detalii geometrice diverse și în plus, părțile hidraulice au fost ascunse.

În zilele noastre există o varietate mare de forme ale obiectelor sanitare. Componenta estetică a devenit un aspect important, iar când aducem în discuție textura, aceasta s-a schimbat de la albul lucios, la finish-uri mate, texturi colorate, treceri plăcute de la strălucitor la opac sau finisări cu inserții metalice. Am descoperit o varietate de modele de obiecte sanitare Bucuresti, în showroom-ul Tempini. Modelele expuse sunt iconice, concepute de prestigiosi designeri internaționali, regăsite adesea în spațiile de lux din Europa (hoteluri boutiq, case private de lux, restaurante, concept-store-uri).

Dacă vom face o vizită în showroom-ul de pe Str. Frumoasă 19, vom observa că atunci când privim aceste obiecte sanitare dintr-un alt unghi, prin designul deosebit pe care îl au, par a fi obiecte decorative care vor înobila spațiile în care vor fi amplasate.Aceste elemente nu mai sunt doar funcționale, ci ele se încadrează perfect în arhitectura casei, completând designul ambiental. Gama de obiecte sanitare din Bucuresti este diversificată. Găsim în showroom obiecte sanitare de baie uimitoare din cel puțin trei puncte de vedere: calitate, design, raport calitate-preț.

Există o zicală care spune că exclusivitatea înseamnă a crea ceva pentru puțini, care însă, este bun pentru toată lumea. Gama de lux de la Tempini se pliază perfect pe acest principiu estetic. Spațiile care definesc rafinamenul și bunul gust sunt adesea conturate cu finisajele de aici, iar în cazul în care ne dorim o baie modernă, exclusivistă, obiectele sanitare de calitate din Tempini reprezintă o opțiune ideală.

Liniile simple și ușurința instalării unor modele fac din acest showroom un loc perfect în care vom găsi tot ceea ce ne dorim. Putem spune că atunci când vine vorba despre obiecte sanitare de baie, de calitate, în Timișoara, showroom-ul de pe Str. Frumoasă din Sectorul 1 dispune de o gamă ce corespunde cerințelor noastre exigente.

Sursa foto: Flaminia

Filtre anunt

Sanitare: Cazi baie, Chiuvete, Lavoare, Pisoare