Bucuresti

Obtine un living perfect, cu un semineu de efect

Capata un living perfect, cu un semineu de efect

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 11 ore
Vizualizari
336

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Simbolul iernii intr-o cabana este, fara indoiala, un semineu living perfect, iar atunci cand nu putem fi intr-un astfel de loc, nu ne ramane decat sa visam. Dupa o zi aglomerata si obositoare, a sta langa semineu in living poate fi cea mai buna solutie pentru deconectare.
Din fericire pentru noi, semineul poate fi amplasat chiar in locuinta ta din mijlocul orasului, iar astfel te poti bucura de momente de liniste si rasfat chiar si atunci cand ajungi acasa.

Istoria semineului
Primul semineu a fost construit in perioada Imperiul Roman si exista doar in casele celor mai instariti dintre locuitori. Soba din fonta a fost realizata de cunoscutul Benjamin Franklin si avea rolul de a incalzi incaperile intr-un mod extrem de eficient. La inceput, acesta se amplasa in mijlocul camerei si se prezenta sub diferite forme, evoluand de la vatra simpla, pana la adevarate obiecte arhitecturale, sofisticate.
Astazi, lucrurile s-au mai schimbat, iar semineele ce se amplaseaza pe perete se gasesc in casele tututor doritorilor, pentru ca au preturi accesibile. In zilele noastre, pe langa rolul functional pe care il are acesta, semineul este, adesea, achizitionat pentru a decora locuinta.
Atunci cand vorbim de achizitionarea si amplasarea unui semineu living perfect, trebuie sa ai in vedere 3 aspecte esentiale: focarul, cosul de fum si semineul propriu zis, cu finisajele aferente.

Tipuri de seminee
De atunci si pana astazi, pe piata sistemelor de incalzire au aparut mai multa modele de seminee. In portofoliul magazinului online Seminee Expert, se intalnesc urmatoarele: seminee moderne, Bio seminee, seminee rustice, seminee clasice, seminee elecrice, iar pentru cei care isi doresc ceva cu totul deosebit, exista seminee exclusiviste si chiar personalizate dupa dorintele clientului. Desigur ca pretul variaza, in functie de model si de caracteristicile pe care le prezinta.
Cele mai cautate modele sunt semineele clasice, care se potrivesc intotdeauna cabanelor de la munte si spatiilor rustice, si semineele moderne, pe gaz, care sunt adesea achizitionate de clientii care traiesc in spatiul urban.

Furnizorul numarul 1 in materie de seminee
Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul sistemlor de incalzire, Seminee-expert furnizeaza clientilor o gama vasta de seminee de calitatea. Magazinul colaboreaza doar cu producatori de top precum Element 4, Norpeis, Kalfire, Hajduk. Cele mai appreciate produsele ale companiei sunt cele norvegiene, pentru ca se bazeaza pe o ardere curata si respecta normele europene cu privirele la nivelul de noxe emise. Achizitionarea unui astfel de sistem de incalzire este cu adevarat inspirata, deoarece acest semineu este eco-friendly si consuma chiar si cu 50% mai putine lemne.

Daca esti interesat de achizitionarea unui semineu living de la expertii in domeniu, acceseaza site-ul lor, www.seminee-expert.ro, si completeaza cererea pentru oferta, iar in cel mai scurt timp un reprezentant al magazinului te va contacta. In pretul achizitiei intra consultanta pe care o primesti inainte de finalizarea comenzii, produsul, montarea dar si serviciile de mentenanta de dupa.

Mai multe detalii despre produsele comercializate de cei de la Seminee Expert puteti obtine apeland unul dintre numerele de telefon: 0721 280 587 sau 0784 292 820, sau pe adresa de email office@seminee-expert.ro. Showroom-ul magazinului este amplasat pe Str. Toamnei nr. 27, sector 2, Bucuresti, iar aici ai ocazia de a vedea o parte din produse functionale. Pentru seri de iarna calduroase si linistite, alege Seminee Expert.

Autor