Bucuresti

On Air Music Awards, gala excelentei in industria muzicala romaneasca

Detalii stire

Categorie
Stiri eveniment
Modificat
acum 7 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1055

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

On Air Music Awards, gala excelentei in industria muzicala romaneasca

Prima ediție a On Air Music Awards, gala premium ce iși propune sa onoreze excelența in industria muzicala din Romania, va avea loc in data de 15 aprilie, la Teatrul Național din București.

Organizatorii, compania Star Management, și-au propus sa creeze mai mult decat o festivitate de premiere cu participare exclusivista, și anume sa produca un adevarat spectacol, la standarde internaționale. Ca atare, trupe și artiști de top vor fi invitați pe scena pentru a canta live in cadrul ceremoniei.

La scurt timp dupa incheierea unui turneu de promovare de 15 concerte, principalii promotori ai rock-ului alternativ in Romania, membrii trupei Vița de Vie vor urca pe scena On Air Music Awards pentru unul dintre momentele live.

Li se alatura Vunk - unul dintre numele noului val pop-rock, cu o ascensiune spectaculoasa in ultima perioada, ce va fi de asemenea prezent in programul Galei.

Ca urmare a prestației remarcabile din cadrul concursului național Eurovision 2013, Electric Fence a primit invitația Star Management de a canta pe 15 aprilie, la On Air Music Awards.

Cele trei trupe deschid astfel lista de invitați ai evenimentului, urmand ca alte nume sa fie anunțate foarte curand.

Inițiativa Star Management a pornit din dorința recunoașterii și aprecierii celor mai insemnați oameni ai muzicii romanești, ce au o reala și substanțiala contribuție pentru promovarea acesteia, in țara și in strainatate. Gala On Air Music Awards aduce impreuna pe Covorul Roșu artiști, producatori, regizori, manageri și alți reprezentanți de seama ai industriei muzicale romanești.

Mai multe informatii despre evenimet pe onairmusicawards.ro/