Bucuresti

Open Doors Wipro

Open Doors Wipro

Detalii eveniment

Web
http://buzzjob.ro/open-doors-wipro
Categorie
Evenimente de afaceri
Modificat
acum 3 ani si 2 luni
Vizualizari
484

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 30 iunie 2016

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Wipro lansează noi oportunități profesionale

Wipro, unul dintre cei mai importanți jucători din industria BPO, își redeschide porțile pe 30 iunie pentru tinerii pasionați muzică, tehnologie și limbi străine, în cadrul Open Doors-ului organizat de BuzzJob.

Cât de bine vorbești franceză? Germană? Dar olandeză?
Daca ai răspuns cel puțin o dată cu mediu sau avansat, atunci te invităm să aplici pentru șansa ta de a te dezvolta profesional și de a învăța lucruri noi într-un mediu de lucru relaxant și amuzant. Vino să descoperi oportunitățile Wipro chiar la sediul companiei și dă startul carierei tale alături de o echipă dinamică și tânără!
Misiunea ta ? Vei lucra pentru un proiect inovativ despre aparatură muzicală.

Întâlnește-te direct cu echipa de HR din cadrul companiei și descoperă toate beneficiile reale și care sunt perspectivele tale de dezvoltare.

Tot ce trebuie să faci este să te înscrii pe BuzzJob și să îți demonstrezi potențialul la evenimentul gândit special pentru tine, direct la sediul companiei. De restul se ocupă Wipro!
Vei avea parte de o experiență captivantă și interesantă, de noi provocări și vei putea bifa rezultate frumoase alături de o echipă dinamică!
Rezervă-ți un loc garantat la eveniment aici: http://goo.gl/TpAMrz