Bucuresti

Opera, but not too loud! cu Vlad Mirita

Opera, but not too loud! cu Vlad Mirita

Detalii

Telefon
0727703703, 0724323132
Web
www.restaurantelisabeta.ro
Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 5 ani si 2 luni
Vizualizari
678

Voteaza & Distribuie

Descriere

Restaurantul Elisabeta in ritmuri de Pop-Opera cu Vlad Mirita

Avem deosebita onoare de a va invita la un concert de exceptie, joi, 24 octombrie 2013, incepand cu orele 21:00, in Restaurant Elisabeta (Bulevardul Regina Elisabeta, nr. 45), unde va veti putea delecta, pe langa bucatele demne de ospeti de seama, cu arii in care clasicul si contemporanul se impletesc intr-un mod armonios creand un lirism absolut, marca Vlad Mirita.

Tenorul Vlad-Constantin Mirita a revolutionat stilurile muzicale romanesti, aducandu-si contributia la imbinarea operei cu tendinte ale muzicii contemporane, devenind astfel primul artist roman ce avea sa abordeze stilul crossover sau pop-opera. Astfel, in anul 2009, in colaborare cu bine-cunoscuta soprana Angela Gheorghiu, a dat startul concertelor "Asculta, Simte, DescOPERA!", ce aveau sa-i sedimenteze brandul personal.

Daca v-am starnit macar un pic curiozitatea asupra virtuozitatii acestui tenor de exceptie al muzicii romanesti contemporane, cu siguranta veti dori sa il auziti si sa il vedeti, performand repertoriile de un rafinament rar intalnit.

In acest context, cu siguranta nu veti ezita in a da curs invitatiei la concertul de mare clasa sustinut pe data de 24 octombrie, in atmosfera cocheta a Restaurantului Elisabeta, ce rezida intr-o cladire monument istoric, datand din secolul XIX, chiar pe bulevardul denumit dupa aceeasi mare personalitate (Regina Elisabeta a Romaniei, supranumita si Carmen Sylva).

Delectandu-va cu bucate demne de un ospat boieresc si relaxandu-va in interioarele de un rafinament aparte ale restaurantului veti putea intra in starea perfecta audierii unui concert de pop-opera demn numai de marii artisti ai vremurilor noastre. Unul dintre acestia este chiar Vlad Mirita, cel ce va va incanta simturile transpunandu-va intr-o lume a altor vremi.

Acestea fiind spuse, nu ne ramane decat sa va asteptam cu usile larg deschise pentru a trai impreuna emotia pura a lirismului absolut.


Bilet: 35 lei