Bucuresti

OST Metal Battle

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 5 ani si 5 luni
Vizualizari
617

Reprezentari

DataOraLocatie
Vineri 22 octombrie 2010 - Sambata 23 octombrie 2010 

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

OST Metal Battle a prins contur!


Pe 22 si 23 octombrie 2010, in Club Fabrica din Bucuresti se vor alege patru formatii promitatoare care sa deschida cea de-a doua editie a OST Mountain Fest!


Concertele vor incepe in fiecare zi la orele 19:00, fiecare formatie avand la dispozitie doar 3 piese pentru a va convinge ca merita sa fie printre castigatori!Asa ca fiti pe faza sa ii ascultati pe:


Apa Sambetii

Ka Gaia An

Monarchy

AQUILA

IDOL

Vepres

Incipient

Psychogod


in ziua de vineri si, respectiv,Paradox

ARZENÁL

Heavy Duty

Celest

True Mind

BACKLASH

Shadowsong

SANCTUAR


in ziua de sambata.


In timp ce noi si formatiile numaram voturile acordate de voi, pe scena vor canta Bolthard (vineri) si Hathor (sambata).


Va asteptam in numar cat mai mare pentru a va sustine formatiile preferate!


Va reamintim si faptul ca in cadrul evenimentului OST Metal Battle publicul va putea participa la tombola OST Mountain Fest ce are ca premii o invitatie pentru 2 persoane la OST Mountain Fest 2011 (premiul I), un tricou (premiul II) si un voucher pentru 5 beri (premiul III).


De asemenea OST Mountain Fest mai vine cu o oferta valabila doar in cadrul acestui maraton, si anume posibilitatea de achizitionare a abonamentelor OST Mountain Fest 2011 la pretul de 50 lei/bucata.


Pretul unui bilet OST Metal Battle este de 15 lei pe zi, acestea putand fi achizitionate la intrarea in club sau online pe www.biletoo.ro si www.vreaubilet.ro precum si de la magazinele partenere: Sala Palatului, Musica Store (vis-a-vis de Magazinul Muzica), Libraria Mihai Eminescu, Magazinul Victoria (parter, standul Midola, Unirea Shoping Center (etaj 2), Mall Baneasa, Black Widow, Palatul Copiilor cat si la intrare in seara concertului.