Bucuresti

Palatul Noblesse - Lifestyle Palace - centru de evenimente din Bucuresti, unic in sud-estul Europei

Palatul Noblesse - Lifestyle Palace - centru de evenimente Bucuresti, unic in sud-estul Europei

Detalii

Categorie
Stiri divertisment
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Apartine de
Palatul Noblesse - Lifestyle Palace
Vizualizari
354

Voteaza & Distribuie

Descriere

Putini sunt cei ce ar fi crezut ca restaurarea si amenajarea unei cladiri monument istoric s-ar fi putut transforma in cel mai cautat centru de evenimente din Bucuresti, cunoscut sub numele de Palatul Noblesse.
Capitala avea absoluta nevoie de un astfel de amplasament, care sa transpuna oaspetii din agitatia zilnica intr-o oaza de liniste desprinsa parca din perioada secolului al XIX-lea.

Istoricul Palatului Noblesse - Lifestyle Palace
Cladirea in care isi desfasoara activitatea staff-ul Palatului Noblesse este un monument istoric ce dateaza din anul 1881.
Rand pe rand, destinatia cladirii a fost diversificata. Initial era folosita ca resedinta de catre arhitectul Alexandru Savulescu, pentru ca mai apoi sa intre in posesia bancherului Leon Berkovitz. In perioada comunista cladirea a fost transformata in Cercul Copiilor Sector 2, iar dupa 1989 a intrat in posesia diverselor banci, ca gaj pentru imprumuturi facute de proprietari.
Cu toate transformarile suferite de-a lungul timpului, cladirea si-a pastrat farmecul si a intrat in cele din urma in posesia celor ce aveau sa o transforme in centrul de evenimente Bucuresti, unic in sud-estul Europei.

Palatul Noblesse - gazda perfecta pentru evenimente caracterizate de fast, rafinament si eleganta
Casa incarcata de istorie poate fi gasita in plin centrul capitalei. Contrar perceptiei de agitatie cotidiana, cladirea de pe strada Sfintilor, nr. 7 reprezinta o veritabila oaza de relaxare.
Impletind cu succes un stil arhitectonic impunator, clasic, cu elemente moderne contemporane, Palatul Noblesse - Lifestyle Palace poate gazdui evenimente dintre cele mai diverse. Situat in centrul unei curti generoase, Palatul dispune de peste 40 de incaperi amenajate cu stil, care transpun orice oaspete intr-un cadru mirific.
Vernisajele si expozitiile de arta, sedintele foto exclusiviste sau petrecerile corporate si/sau private gasesc in Palatul Noblesse aliatul perfect.
De-a lungul timpului, evenimentele grandioase organizate in cadrul Palatului Noblesse au avut un succes rasunator. Indiferent de natura evenimentului, staff-ul a reusit sa aduca un plus de valoare de fiecare data, completand ambientul impunator cu servicii la cele mai inalte standarde.

Disponibilitate crescuta pentru rezervari, direct pe www.palatulnoblesse.ro
Alinierea cu trendul actual reprezinta si in cazul Palatului Noblesse un obiectiv indeplinit. Pentru cei care nu au posibilitatea sa viziteze locatia din capitala, exista informatii complete in cadrul website-ului oficial palatulnoblesse.ro.
Specialistii Palatului Noblesse - Lifestyle Palace isi transpun posibilitatea de a organiza cele mai reusite evenimente si prin intermediul online-ului. Pentru a vizualiza salile disponibile si calendarul rezervarilor, exista rubrici speciale in cadrul site-ului, iar programarea unui eveniment poate fi facuta usor, prin intermediul formularului virtual.
Daca ceea ce iti doresti este sa organizezi un eveniment intr-un cadru uimitor, Palatul Noblesse este cea mai buna alegere. Consultantii iti stau la dispozitie cu sfaturi si recomandari, serviciile sunt indeplinite la cele mai inalte standarde, iar amenajarile vor transpune cu siguranta toti oaspetii intr-o lume de vis.
Odata facuta rezervarea, nu mai ramane decat sa te bucuri de splendoarea unui eveniment organizat ca la carte, intr-o locatie eleganta si rafinata, unica in sud-estul Europei. Pentru informatii suplimentare, doritorii pot accesa pagina de contact din cadrul www.palatulnoblesse.ro, sau pot folosi urmatoarele date:

Palatul Noblesse - Lifestyle Palace
Str. Sfintilor, nr. 7, Bucuresti
E-mail: event.manager @ palatulnoblesse.ro

Autor

  • E-Advertising
  • 0Partener de afaceri

  • Cu peste 4 ani de experienta in dezvoltarea de strategii eficiente de SEO, echipa noastra este capabila sa ofere rezultate exceptionale intr-o perioada scurta de timp. Pe langa serviciul principal pe care se axeaza, cel de optimizare pentru motoarele de căutare, E-Advertising ofera o gama larga de servicii asociate marketingului online, respectiv: redactare de advertoriale, webdesign, webhosting, SMS API, SEO Content Writing, promovare in retele de socializare.
  • 0732941354