Bucuresti

Concert Partizan si Iuliana Puschila @ Hard Rock

Detalii

Categorie
Petreceri/Concerte
Modificat
acum 2 luni si 1 zi
Vizualizari
351

Voteaza & Distribuie

Descriere

Miercuri, 19 octombrie, ora 21.00 – concert PARTIZAN si Iuliana Puschila
Fundația Romanian Angel Appeal vă invită pe 19 octombrie, începând cu ora 21:00, la Hard Rock Cafe, pentru a sărbători împreună aniversarea celor 25 de ani de la înființare, alături de Partizan și de Iuliana Pușchilă & trupa sa. Va fi o seară memorabilă, în care piesele originale ale celor de la Partizan vor fi completate de coveruri după piese ale unor legende rock precum George Harrison, Ringo Starr, Eric Clapton, Billy Idol, Guns´n´Roses și alte nume celebre.
În premieră absolută, Iuliana Pușchilă, finalistă la Vocea României, va susține o sesiune tribut după albumul caritabil “Nobody´s Child”, coordonat de George Harrison (The Beatles) la îndemnul soției sale, Olivia.
Olivia Harrison, cea care a înființat Fundația Romanian Angel Appeal cu scopul de a ajuta copiii din orfelinatele comuniste ale României de atunci, a folosit cele peste două milioane de lire sterline obținute din vânzarea albumului și din contribuția publicului din UK pentru a renova, în primii ani de activitate, 21 de orfelinate și secții de spital ce adăposteau mii de copii abandonați, mulți dintre ei infectați cu HIV.
După 25 de ani, Fundația Romanian Angel Appeal rămâne una dintre cele mai active și eficiente organizații în domeniul serviciilor de sănătate, având contribuții majore la îmbunătățirea serviciilor și politicilor publice de sănătate, asistență socială și psihologică.

Prețul unui bilet cu loc la masa în sală este de 29 de lei, iar al unui bilet VIP, cu loc la una dintre mesele din fața scenei, este de 49 de lei.

Biletele pot fi procurate online pe site-ul www.iabilet.roși la Hard Rock Cafe. Bilete gasiti si in reteaua iabilet - Magazinul Muzica, Reteaua SAY SHOP,Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 - langa casa de bilelete Metrorex, Magazinele IQBox si Uman, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic si pe cele 1500 de terminale self-service ZebraPay din Kaufland, Cora, Auchan, Carrefour si Mega Image din toata tara. Online puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone, pe factura Orange, ramburs cu plata cash prin FanCurier sau prin OP.

Un eveniment recomandat de Magic FM.