Bucuresti

Party de Andrei cu Compania 7

Party de Andrei cu Compania 7

Detalii petrecere/concert

Categorie
Petreceri / Concerte
Modificat
acum 6 luni si 2 saptamani
Apartine de
Club Puzzle
Vizualizari
652

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 30 noiembrie 201322:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare petrecere/concert

Party de Andrei”, pentru noi si pentru ei! – Puzzle, 30 noiembrie

In clubul Puzzle
din Bucuresti se intampla petreceri frumoase cu oameni si mai frumosi. Iar daca o parte dintre ei au motive suplimentare de sarbatorit intr-o seara de sambata, in afara faptului ca e final de saptamana si trebuie scos stressul afara, atunci venim si noi cu supliment de energie…muzicala!

Pentru noaptea de Sfantului Andrei ne pregatim cu farmece de dragoste, cu ceva vraji bahice de alungat strigoii, cu muzica live a Companiei 7 si cusurprize pentru cei care isi serbeaza onomastica! Pachet complet pentru cei care vor confortul unei nopti minunate, de povestit intreaga saptamana!

Cat despre cei care vor face live invitatia la dans…atentie, s-ar putea sa provoace dependenta!

Compania 7 este o trupa tanara si minunata cand vine vorba de muzica!

Intr-o lume in care playback-ul este inca la putere dar in care se pare ca live-ul isi recastiga usor, usor drepturile; intr-o lume in care conteaza mai mult cat de dezbracat esti pe scena decat ceea ce scoti pe gura, Compania 7 e …Altceva!

O trupa care ignora elementele negative din ceea ce numim “ industrie muzicala “. Si nu, Compania 7 nu canta piesele altora asa cum le stiti, le canta asa cum le simt, le transforma prin experienta muzicala, inima si …public!

Doi dintre membrii trupei au facut parte din show-ul de televiziune “Vocea Romaniei” si au ridicat tara in picioare: Marcel Lovin si Cristina Karamarcu!Andrei, Mihai si Sorin (sau “Rechinu’”, “Mitza” si “Cocos”) sunt ceilalti trei componenti ai trupei, care dau contur si ritm muzicii, in cadrul unui spectacol care nu e niciodata la fel.

Filtre petrecere/concert

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta