Bucuresti

Pasi pentru a construi o oaza de relaxare

Pasi pentru a construi o oaza de relaxare

Detalii

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 2 ani si 5 luni
Vizualizari
746

Voteaza & Distribuie

Descriere

Primul pas are in vedere analiza zonei de gazon si a locului in care se doreste amenajarea spatiului, incat cel mai bun spatiu este cel mai inalt punct al gazonului, mai ales ca zona trebuie sa fie libera de arbusti si plante. De evitat este zona in care oamenii vin si pleaca.
Pasul doi il reprezinta hranirea solului cu nisip, cu pamant, precum si cu arbusti si plante, utilizand o lopada. Chiar daca acest proces este uneori plictisitor, este cel mai indicat sa aveti in vedere si modalitatea de proiectare sisteme irigatie gazon care sa asigure drenajul solului in cel mai bun mod.
Urmatorul pas consta in plantarea semintelor in pamant, lucru care poate fi facilitat de un sistem de irigare al gazonului. Acest lucru poate include conectarea tubului de irigare de la consumul de la domiciliu sau printr-un sistem complet nou. Daca nu sunteti sigur cum se efectueaza montarea acestuia este mai bine sa apelati la un profesionist. Iarba verde are nevoie de o multime de actiuni de ingrijire, deci este foarte important ca sistemul de apa sa asigure irigarea regulata a gazonului.
Unele tratamente chimice sunt necesare pentru iarba, dar aplicate cu cea mai mare grija. Masina de tuns iarba este o necesitate pentru un gazon frumos si perfect. Legatura cu verdeata este un lucru util si benefic pentru sanatate.


Autor

  • E-Advertising
  • 0Partener de afaceri

  • Cu peste 4 ani de experienta in dezvoltarea de strategii eficiente de SEO, echipa noastra este capabila sa ofere rezultate exceptionale intr-o perioada scurta de timp. Pe langa serviciul principal pe care se axeaza, cel de optimizare pentru motoarele de căutare, E-Advertising ofera o gama larga de servicii asociate marketingului online, respectiv: redactare de advertoriale, webdesign, webhosting, SMS API, SEO Content Writing, promovare in retele de socializare.
  • 0732941354