Bucuresti

Pe 1 iunie, Sore Mihalache va fi pictata live de catre artistul Guido Daniele, in Baneasa Shopping City!

Pe 1 iunie, Sore Mihalache va fi pictata live de catre artistul Guido Daniele, in Baneasa Shopping City!

Detalii

Categorie
Evenimente diverse
Modificat
acum 5 ani si 6 luni
Vizualizari
742

Voteaza & Distribuie

Descriere

Intre 30 mai si 9 iunie, Baneasa Shopping City prezinta, in premiera in Romania, o colectie de fotografie unica, celebra in toata lumea: „Handimals – Wildlife on the Human Hand”.

„Handimals – Wildlife on the Human Hand” semnata de Guido Daniele cuprinde 24 de fotografii ale unor picturi pe maini, ce ilustreaza diferite animale. Detaliile fine si poziţia atent studiata a mainilor subiecţilor fac din lucrarile care compun aceasta colectie copii fidele ale naturii. Atat picturile, cat si fotografiile sunt realizate de artistul Guido Daniele.

Pentru a celebra inaugurarea interesantei colecţii, pe 1 iunie, Sore Mihalache va fi pictata de artistul italian. Evenimentul va avea loc incepand cu ora 11:00, in zona Town Square (langa brutaria PAUL) la parterul centrului comercial Baneasa Shopping City. Dupa sesiunea de pictura, Sore va sta de vorba cu fanii sai si va oferi celor prezenti autografe. Artista este primul model din Romania cu care Guido Daniele va colabora.

Cu o experienţa de peste 40 de ani in domeniul artei, Guido Daniele s-a remarcat ca ilustrator hiper-realist. Artistul a devenit celebru pentru picturile sale extrem de creative: asezandu-si modelele in diverse poziţii, Guido le foloseste corpul drept panza vie, recreand portrete si peisaje uimitor de realiste. De-a lungul timpului, lucrarile sale au fost aplaudate in toata lumea.

Evenimentul „Handimals – Wildlife on the Human Hand” face parte din saptamana pe care Baneasa Shopping City o dedica familiei, oferind experiente noi si inedite, prin care vizitatorii de toate varstele isi pot exersa imaginatia creativa.

Totodata, unul dintre vizitatorii centrului comercial se va bucura de o experienta unica: va fi protagonistul urmatoarei sesiuni de live painting. Guido Daniele va picta urmatoarea sa creatie pe mana unui roman norocos, pe data de 8 iunie, incepand cu ora 16:00! Pentru a castiga, participantii trebuie sa completeze cuponul oferit de catre promoterii din centrul comercial.

In acelasi timp, in primele doua weeked-uri din luna iunie, cei mici vor putea face primii pasi in lumea artei, inspirati de picturile lui Guido Daniele. In cadrul atelierelor organizate in parteneriat cu scoala de arta Rembrandt, copiii vor invata tehnici de quiling, origami sau decorare de manusi.

Mai multe detalii despre colectia „Handimals – Wildlife on the Human Hand”, concurs si programul atelierelor pentru copii sunt disponibile pe http://www.baneasashoppingcity.ro/ro/evenimente/item/1296