Bucuresti

Pentalog

Pentalog

Detalii

Adresa
Bucuresti, Strada Sevastopol, nr. 13-17 (Complex Diplomat)
Telefon
0213100780
Web
https://www.pentalog.ro
Social links
Categorie
Producatori software
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
958

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Pentalog Bucuresti

Prezenta in 7 tari din Europa, SUA, Canada si Asia, compania Pentalog este lider european in serviciile de consultanta si inginerie software pe piata francofona si unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata de servicii IT din Romania. Proiecte software la cele mai inalte standarde de calitate!

Cu o experienta in peste 12 domenii de specializare comerciala, Pentalog propune oferte specifice companiilor ce activeaza in domenii precum e-Commerce, e-turism, telecomunicatii, industria M2M, dezvoltare software, retail si logistica si altele.

Avand o echipa de 800 de specialisti, Pentalog ofera servicii IT personalizate pentru fiecare dintre cele 3 linii de business: sisteme informatice si cloud computing, sisteme embedded si mobility, de cea mai inalta calitate, pentru clienti din Franta, Germania, Austria, Elvetia, Belgia, USA, Romania si nu numai. Expertiza comerciala extrem de variata si respectarea stricta a angajamentului asumat reprezinta factori de diferentiere incontestabili pentru companie.

Optand pentru oferta noastra, va veti convinge ca dispunem de cele mai bune resurse tehnice si umane pentru a participa la toate etapele de producție software.

Pe scurt, Pentalog ofera asistenta pentru:
- dezvoltarea de aplicatii securizate si fiabile in conformitate cu evolutia cerintelor pietei
- costurile de dezvoltare reduse la standarde de calitate ridicate
- pastrarea confidentialitatii datelor privind aplicatiile clientilor sai
- scalabilitatea integrala a aplicaților
- upgradarea si adaptarea aplicatiilor existente pentru atingerea continua a asteptarilor clientilor dumneavoastra.

Grupul Pentalog ofera, de asemenea, servicii de recrutare IT, consultanta tehnologica si strategica via departamentul Pentalog Institute, sprijinind inovatia prin intermediul incubatorului sau de afaceri Pentalabbs.

Orar

Luni - Vineri: 9:00 - 18:00