Bucuresti

Pentru orice reincarcare Orange, Telekom sau Vodafone, alege platforma Incarca.ro!

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 4 zile si 5 ore
Vizualizari
70

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Esti utilizatorul unei cartele PrePay? Ce se intampla atunci cand ramai fara credit pentru apeluri? Dar cand vrei sa trimiti un mesaj important, doar pentru a primi inapoi de la operator mesajul “Creditul tau a expirat”? Indiferent de situatie, stim cat de important este pentru tine sa ai credit exact cand ai mai multa nevoie! De aceea, iti prezentam platforma Incarca.ro, un serviciu de reincarcare Orange, Vodafone sau Telekom, creat special pentru tine!

Sa fim sinceri: stim deja care sunt avantajele unei cartele PrePay in prezent! De la convorbirile gratis in retea pana la zeci de giga de date mobile, cartelele PrePay sunt deosebit de avantajoase, oferind multiple beneficii pentru sume modice. Cu toate acestea, lunar, va trebui sa apelam la un serviciu de reincarcare Orange sau alti operatori, pentru a ne incarca creditul.

Vrei sa eviti deplasarile inutile? Acum poti efectua o reincarcare Orange online, direct pe site-ul Incarca.ro, unde ai parte de aceleasi beneficii ca pe site-urile operatorilor de telefonie mobila! Tot ce ai nevoie este o conexiune stabila la internet si vei putea face reincarcarea de oriunde din lume!

Platforma Incarca.ro este foarte usor de folosind, beneficiind de un design prietenos si de o interfata intuitiva, potrivita si celor fara cunostinte informatice! Pentru o reincarcare Orange, Telekom sau Vodafone, intreaga operatiune dureaza in jur de doua minute, iar tu vei putea sa iti continui convorbirile fara probleme! Iata care sunt optiunile de reincarcare Orange prezente pe site-ul Incarca.ro!

  • Reincarcare de 5-6 Euro (30 de zile valabilitate credit / 300 de zile perioada de gratie);
  • Reincarcare de 7-11 Euro (60 de zile valabilitate credit / 300 de zile perioada de gratie);
  • Reincarcare de 12-18 Euro (90 de zile valabilitate credit / 300 de zile perioada de gratie);
  • Reincarcare de 19-99 Euro (120 de zile valabilitate credit / 300 de zile perioada de gratie);
  • Reincarcare de 100-200 Euro (150 de zile valabilitate credit / 300 de zile perioada de gratie).

Sa nu uitam nici de bonusurile oferite la fiecare reincarcare Orange pe site-ul Incarca.ro. Iata care sunt acestea:
Reincarcare de 6 euro – Bonus 0.80 euro, Bonus la reincarcare online 1.20 euro;
Reincarcare de 7 - 11 euro – Bonus 0.90 euro, Bonus la reincarcare online 1.35 euro;
Reincarcare > 12 euro – Bonus 1.80 euro, Bonus la reincarcare online 2.70 euro.

Ce trebuie sa faci pentru efectuarea unei reincarcari?

Totul este extrem de simplu! Intra pe platforma Incarca.ro, unde vei observa chiar pe prima pagina un formular de reincarcare. Alege din lista operatorul, suma sau optiunea cu care reincarci, alaturi de numarul de telefon pentru care faci reincarcarea si adresa de e-mail pentru confirmare! Bifeaza apoi casuta cu “Termeni si conditii” pentru a fi purtat in a doua parte a tranzactiei. Aici trebuie sa introduci datele aferente tranzactiei online. Dupa acest pas, vei primi in doar cateva secunde confirmarea pentru reincarcarea creditului!

S-a intamplat sa te grabesti si sa introduci din greseala un alt numar de telefon? Nicio problema! Lasa un mesaj in formularul de contact si vei fi apelat rapid de catre echipa Incarca.ro pentru solutionarea rapida a problemei! Prin urmare, oricand vei avea nevoie sa efectuezi rapid si simplu o reincarcare Orange, Vodafone sau Telekom, Incarca.ro iti este la indemana! Alege aceasta platforma de reincarcare si bucura-te de bonusuri, beneficii si de un serviciu rapid si eficient!